Arama sonuçları: *

1. D

RTX 3050 laptop iyi midir?

Selam,bir laptop buldum almak istiyorum oyun amacıyla kullanacağım valorant,cs2,minecraft,gta5,ets2 sizce uygun mudur bu oyunlara resimlerini koyacağım 3-4 yıl kullanıp satacağım söylediğim oyunlar çok abartı değil ama yinede sizlere danışmak istedim cevaplar için teşekkür ederim.(En fazla 26k...
  2. D

Sistem çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Evde eski bir kasam var güç tuşuna basınca fanlar dönüyor sistem çalışıyor ama görüntü yok ramlar düzgün yerinde ekran kartı falanda takılı ve yerinde dün stok fanı söktüm işlemciye falanda baktım görünürde bir şey yok nasıl çözebiliriz.(5-6 yıl önce çalışıyordu sonra bekledi tekrar takınca...
  3. D

Bu intel işlemci hangi amd işleciye denk

Selam arkadaşlar Laptoptaki i7 12. nesil işlemci masaüstü hangi işlecemciye denk amd tarafında
  4. D

Samsung monitör mü MSI mı?

Resimlerini koyacağım iki monitör arasında kaldım 1. monitör Samsung odyssey g3 ls24dg302euxuf 180 hz 1ms 24 inç 2. monitör MSI G244f 180hz 1ms casper monitörde vardı ama casper kötü dedikleri için almak ile almamak arasında kaldım fps oyunları oynayacağım genellikle ghosting olmaması önemli...
  5. D

Çözüldü✓ RTX 4060 nasıl bir kart

2025 yılında RTX 4060 nasıl bir tercih olur 8gb olan modeli çok bellek sıkıntısı olur mu?
  6. D

Amd r5 5600 iyi midir

Merhaba 2025 yılında Amd r5 5600 iyi bir işlemci midir kullanılır mı yoksa çöp mü?
  7. D

500GB SSD bu oyunlar için yeterli mi

500gb ssd aşağıdaki oyunları depolayabilir mi windows 11 kullanacağım onuda hesaba katarsanız sevinirim -GTA5 -VALORANT -CS2 -RAINBOW SIX
  8. D

Pubg telefon önerisi

Pubg 120 fps verebilen bir telefon almak istiyorum kamera gibi şeyler çok önemli değil oyun performansı önemli poco x7 pro(iron man edition) almayı düşünüyorum.
  9. D

Çözüldü✓ Monster performans düşüsü

Arkadaşımın bir monster bilgisayarı var sanırım monster z7 tulpar i7 13.nesil işlemci ve rtx 4060 var ama son zamanlarda aşırı performans düşüşü olduğunu söylüyor alalı 1 yıl falan oldu garantisi bitmiş valorant üzeriden örnek vereyim önceden 400fps civarı alırmen şuan 40 fps zor görüyor fps...
  10. D

Amd r5 5600 sistem nasıl

Resimlerini koyacağım incehesapta bulduğum bu sistem bana fena değil gibi geldi alınabilir mi yada farklı kampanyalar beklenir mi.
  11. D

22k Hazır sistem önerisi

22k Bütçem var kasa için bana beni 4-5 yıl götürebilecek bir Hazır sistem önerir misiniz? tanınmış sitelerden(Vatan,İnce hesap vb.) önerseniz daha iyi olur diğer yerlere çok güvenmiyorum.Bide unlost yeni hazır sistemler çıkarmış 20k fiyatli olan güzel geldi alınır mı?
  12. D

Rx 7600 sistem mi Rtx 4060 sistem mi

rx7600 ve rtx 4060 sistem buldum iki sistemdede intel i5 12400f h610m anakart 16 gb 500 gb nvme m2 ss var rtx 4060 sistem yaklasik 800₺ daha ucuz hangisini tercih edeyim iyi geceler dilerim.
  13. D

Çözüldü✓ INTEL I5 hazır sistem alınır mı?

Öncelikle iyi günler hazır sistemler ile ilgili bir soru soracağım alacağım sistem 21.000 TL içerisinde intel core i5 12400f ve rx7600 bulunmakta bu sistem alınır mı veya içerisinde amd ryzen 5 5500 ve rx7600 olanmı alınır (amd olan biraz daha pahalı) her iki sistemde 16 gb ram ve 500gb ssd var...
Geri