Arama sonuçları: *

1. Prophet Barnes

Max 1300-1400 TL Civarına Kulaklık Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi en fazla 1300 TL civarı mikrofonlu f/p kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Eğer 100-200 TL daha verip çok daha kalitelisini alırsın dediğiniz kulaklıklar varsa önerilerinize açığım. Kablosuz olursa çok daha iyi olur ancak bu fiyata zannetmiyorum.
  2. Prophet Barnes

İtopya Fiyatlandırma Hatası

dostlar hazır sistem almayı düşünüyordum fiyatı uyguna geldiği için. karne kampanyalarında stoğu kaçırdım fakat yeni bir sayfa açtılar karnenin yıldızları olarak burda 7700xt'li sistem 29.499tl gözükürken tıkladığımda 36.341tl olarak gözüküyor ilk başta hatadır düzeltirler dedim fakat düzelmedi...
  3. Prophet Barnes

6500 lira bandında 27 inc 2k ips monitör önerisi

yaklasık 6-6.5k butcem var ancak gaminggen olursa 8k ya kadar cıkabilirim. 2k 27 inç ips olursa cok iyi olur. bide yukarı assagı ve üst alt oynayan bi monitör olursa cok iyi olur...
  4. Prophet Barnes

Bu monitör alınır mı?

https://www.n11.com/urun/jamesdonkey-epic-q40-27-05-ms-180-hz-qhd-fast-ips-gaming-monitor-70973554?magaza=incehesap&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel#unf-review eğer birşeyi gözümden kaçırmadıysam bana çok f/p geldi bu fiyata 2k ips monitör. markasını hiç duymamıştım...
Geri