Arama sonuçları: *

• Users: sthorium
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

5060 ti 16 gbdan ÜST MODELE GEÇİŞ

5060 ti 16 gb li bi sisteme sahibim ama 3 monitör kullanmam gerekiyor işimden dolayı ama 5060 ti bu konuda yetersiz kalıyor 5070 ya da 5070 ti a geçmek mantıklı mı spesifik olarak bu sorun için ana monitörüm 2k diğer monitörler 1080 p 3 monitör kullandığımda bazen crash yiyorum ya da...
  2. S

Yardım 2-3 MONİTÖRDE GÖRÜNTÜ DONUYOR

Arkadaşlar selamlar.Aralık ayında aşşağıdaki sistemi aldım bazı süreçlerden dolayı son 2 haftadır kullanmaya başladım 3 monitör ya da 2 monitör ile kullanım sağladığımda alakasız anlarda görüntü donuyor.Soğutmasıyla alakalı herhangi bir problem gözlemlemedim.Tek 2 k monitör ile kullandığımda...
  3. S

3 Monitörle sistemi kullandığımda donma yaşıyorum

3 ya da 2 monitörle kullandığımda sistemi alakasız anlarda görüntü donuyor.Benchmark,cibench testlerini yaparken böyle bi sorun yaşamadım.Ancak tek ekran kullandığımda yaşanmıyor sadece.Ana monitörüm 2k diğerleri 1080.Konu hakkında öneriniz varsa çok sevinirim İşlemci: AMD Ryzen 5 7500x3D•...
  4. S

Sıvı soğutmayı kendim takmayı düşünüyorum yardım!

Arkadaşlar selam servis ücretleri biraz yüksek geldiği için sıvı soğutmayı kendim takmak istiyorum.Yapabilir miyim ne kadar zor bi işlemdir bide nelere ihtiyacım var elimde şuan sadece sıvı soğutma var yardımcı olursanız sevinirim.Ekstradan bi alete ya da termal macuna ihtiyacım var mıdır...
  5. S

80-90 K Aralığında bi sistem toplamayı düşünüyorum parça önerisine ihtiyacım var

İşlemci olarak amd ve Ekran kartında Nvidia tercih ediyorum.Elimde Team T-Force Vulcan Black 1x16GB 6000Mhz DDR5 (ikincisinide alıcam) ve Kioxia Pcıe M2 4tb Exceira Heatsink 6200/4800 Mb/sn Nvme Ps5 Uyumlu Soğutuculu SSD var.Diğer parçalar konusunda desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar.Sıvı...
  6. S

Çözüldü✓ Dostlar 6 taksitle bu sistemi aldım

Baya bi süredir bakınıyodum zaten muadil fiyatları bu kadar avantajlı gelmedi ileride psu upgradelemeyi düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir Aldığım fiyat : 88.399...
  7. S

GAMİNG GECESİ YARDIM

Arkadaşlar 5070 ya da 5060 ti 16 gb li hazır sistem almayı düşünüyorum gaming gecesinden 32 gb ram ve sıvı soğutma olmasınıda istiyorum,özelleştirmeleri vb ile yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Bütçe 50k(duruma göre biraz esnetebilirim)
  8. S

Bu sistem sizce alınır mı? fiyat 41.617,11 ₺

Arkadaşlar bayadır sistem bakıyorum ve karar vermekte baya güçlük çektim ve süreçten bunaldım açıkçası bu sistem alınır mı sizce fiyat : 41.617,11 ₺
  9. S

Nasıl sistem beyler?

Arkadaşlar bu şekilde bi sistem aldım gaming gecesinden sadece işlemci soğutucu ve kasa konusunda kararsız kaldım düşünceniz nedir teşekkürler şimdiden <3
Geri