Arama sonuçları: *

• Users: han1010
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yardım İNTERNET SAĞLAYICISI ONERİSİ FİBER

Arkadaşlar vodofone türk telekom türknet hangisi daha iyi binada fiber var 1000 hızına kadar destek veriyor hepsi şu an telekom kullanıyorum lol da 9 10ms alıyorum west de 40ms alıyorum hızım 100 ve hızımı 500 yada 1000 e cıkartacagım bunlardan hangisi daha iyi olur
  2. H

Yardım OFİS KOLTUĞU ÖNERİSİ

Ofis koltuğu önerisi bütçe 4k rahat olsun günde 6 7 saat kullanacam
  3. H

Yardım OFİS KOLTUĞU ÖNERİSİ ACİL

Arkadaşlar ofis koltuğu alacam pc başında 6 7 saat duruyorum rahat ofis koltuğu önerir misiniz
  4. H

Yardım VALORANT İVME PROGRAMI

Arkadaşlar valorant oynuyorum rankım elmas raw accel diye bir program varmış bunu kullanayım mı sizce kullanan var mı aranızda
  5. H

Yardım VALORANT İÇİN RAZER CORTEX

Arkadaşlar razer cortex indireyim mi monitör 280hz ortlama 400 500 arası fps alıyorum razer cortex kullanan var mı input lag delay vs geçikmeyi azaltır mı artırır mı
  6. H

Yardım VALORANT BU AYAR BAN SEBEBİ Mİ

Arkadaşlar raw accel diye bir program var mış bunu kullansam ban sebebi mi sizce valorant için
  7. H

Yardım NETFLİX DİZİ ÖNERİSİ

Arkadaşlar netflix de izlenecek dizi önerir misiniz
  8. H

WİNDOWS 11 AYAR GÖRÜNMÜYOR

arkadaşlar grafik ayarlarında gpu hardware accelerated diye bir ayar var görünmüyor sistemim rx 6700xt 12gb ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci
  9. H

DOLANDIRICILAR MI ARADI ARKADAŞLAR

Arkadaşlar az once birisi aradı halis hocam sizmisiniz diye hayır dedim kapatım tekrar aradı müftülük ile bağlantınız var mı dedi bir şey demeden kapattım acaba dolandırıcı mı
  10. H

Yardım VALORANT DA SORUN MU

Arkadaşlar valorant da sorun mu var acaba rakibi görmeden duvardan tek yiyorum sanki geçikme var gibi asus rx 6700 xt 12gb ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci var asus vg259qm 280hz monitör var acaba ayarlarda mı sıkıntı var cs2 de faceit de 10 levelim bilgisi olan yardımcı olur mu
  11. H

Yardım VALORANT AMD İNPUT LAG

Arkadaşlar valoda amd driverinden input lag açılmalı mı açılmamalı mı 280hz monitör 400 500 arası fps alıyorum
  12. H

Yardım ARKADAŞLAR HANGİ İNTERNET DAHA İYİ

arkadaşlar türk telekom kullanıyorum 100 e 20 hız alıyorum oyunlarda pingim şöyle lol da tr serverinde 7-8 ping alıyorum west de 40-41 ping alıyorum sabit bunlar binada vodofone türk telekom türkcell superonline türknet millenicom ve diğer sağlayıcıların 1000mbps kadar hız veriyormuş interneti...
  13. H

Yardım CS2 AYARLARI SIFIRLAMA NASIL

Arkadaşlar cs2 de bir kaç tane cfg denedim sildim ama sildiğim cfg ayarları hala duruyor userdate 730 klasorunu sildim yine olmadı ne yapacağım cs yi ilk haline nasıl dondururum
  14. H

Yardım OYUNLAR İÇİN FSR AÇILMALI MI

Arkadaşlar rx 6700xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci var black myth wukong oynuyorum fsr vs açayım mı ve nasıl açılıyor
  15. H

AYARLAR NASIL OLMALI MSİ

arkadaşlar msi afterburner yukledim bu ayarlar nasıl olmalı sizce rx6700xt ekran kartı ryzen 5 5600
  16. H

Yardım cs2 çöküyor sürekli

Arkadaşlar win 10 dan win 11 geçtim win 10 da yoktu böyle sorun win 11 de cs ye giriyorum mesela görüntü ayarını değiştirince yada parlaklığı değiştirince ekran siyah oluyor pc donuyor düşük ayarlarda oynuyorum parlaklığı düşürdüm diye pc donar mı rx 6700xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci
  17. H

PC DE VİRUS MU VAR YARDIM

arkadaşlar görev yöneticisini açtım securityhealthsystray diye bir şey var virus mu bu
  18. H

Yardım CS2 AKICILIK İÇİN NE

arkadaşlar cs 2 delay yememek için akıcılık için ne yapmam lazım monitör 240hz 300 400 arası fps alıyorum win11 kullanıyorum yapmam gerek ayarlar vs var mı
  19. H

Yardım LOL WEST PİNG YARDIM

Arkadaşlar normalde tr de oynuyordum pingim sabit 9 10 du weste geçtim pingim 42 sabit ama sanki milisaniyelik geçikme var gibi geldi 12 13 yıldır lol oynuyorum karakter öngörme kapalı karakter sanki yavaş hareket ediyor ekran 240hz 200fps sabitledim sanki monitör 144 hz miş gibi weste oluyor bu...
  20. H

Yardım AMD EKRAN AYARLARI NASIL

Arkadaşlar masaüstünde amd renk ayarları nasıl olmalı gözü ağritmayacak şekilde ayar önerir misiniz ve cs2 için de ayar önerir misiniz
Geri