Arama sonuçları: *

1. C

Pcimde oyuna gireceğim zamanda biranda ekran gidiyor

oyuna falan girerken ekran gidiyor onun dışında bilgisayardan film video falan izlerken hiçbirşey olmuyor ama herhangi bir oyuna girince ekran gidiyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum her seferinde aynısı oluyor bir süredir çözümü nedir bilen varmı
  2. C

Bilgisayarın ekranı aniden gidiyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum

herhangi bir oyun açtığımda ekran gidiyor önceisne kadar böyle yapmıyordu biranda böyle yapmaya başladı acaba neden oluyor olabilir her ekran gittiğinde yeniden başlatıyorum
  3. C

Ekran biranda gidiyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor

bir süredir bilgsiayarımda ekran siyah olup biranda gidiyor oyuna girerken oluyor özellikle oyun açılmadan siyah ekran oluyor onun dışında video falan izlerken olmuyor bundan öncesine kadar oyuna girerken hiçbirşey olmuyordu rahatça girip çıkıyordum oyundan şimdi açılmıyor direkt siyah ekran...
  4. C

Gta 5 açılmıyor neden

arkadaşlar gtayı açarken giriyor entering online yazısının oraya kadar bir süre dönmeye devam ediyor sağ altta bar bi zaman sonra pc biyanda donuyor sanki alt tab atıyorum geçmiyor alt f4 atıyorum kapanmıyor sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum daha geçen girdim oyuna oynadım güzelce...
  5. C

Gta 5 te no signed in hatası alıyorum

gta 5 te no signed in hatası alıyorum neden böyle oluyor bilen varsa yardımcı olur mu
  6. C

Yeni monitör alacam tavsiye

1-3.5 k arası monitör almayı düşünyorum en düşük 120 hz öneri varsa alayım hocam
  7. C

Monitör almayı düşünüyorum fikir önerileriniz

1-3.5 k arası düşünüyorum şuanda 60 hzlik bi monitörüm var en düşük 120-144 düşünüyorum bu fiyata biraz zor ama eğer belki varsa önerirseniz sevinirim
  8. C

Arkadaşlar aranızdan far cry 3 oynayan varsa bir sorum olcaktı

sistem o kadar kötü değil çoğu oyudna 120+ üstü alıyorum bu aralar canım eskide dönmek istedi farcry 3 aldım indirdim bugün indirdiğimde oyun arada bi donuyor ve gerçekten sinir ediyor bi zamadnan sonra kısa süreli donmalarda değil bi 10-15 saniye cıvarı donuyor farcry 3 te başına gelen varsa...
  9. C

Epic gamestan hangi hikayeli oyunları oynayabilirim

bu aralar aşırı fazla hikayeli oyunlar oynamak istiyorum aklıma çeşit gelmiyor 1.şahıs oynayabileceğim aklınıza gelen birden fazla hikayeli oyun varsa söylerseniz sevinirim (epic gamestan alacam)
  10. C

Monitör almak istiyorum öneri

3-3.5 k arası bütcem var düşük biliyorum ama bu bütceye göre bi 120 hz ve üzeri monitör varmı aklınızda
  11. C

Windows 11 kurdum ve

bugün windows 11 kurdum ve hardiskimdeki videolar kasıyor 24fps olarak gösteriyor videolar win10 dayken hiçbir şekilde kasma problemi yoktu acaba windows11den kasmaması için bir ayar mı yapmamız gerekiyor
  12. C

Yeni ssd aldım uyar mı?

[H3 id='MSI+Pro+H410M-B+Intel+LGA1200+DDR4+Micro+ATX+Anakart+anakartm+var']MSI Pro H410M-B Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart anakartım var Lexar 500GB NM610PRO Gen3 M.2 SSD 3000MB Okuma / 2600MB Yazma aldım çok bilgim olmadığı için soruyorum bu ssd anakartıma uyar mı[/H3]
  13. C

Oyun depolaması için ssd

[H3 id='KIOXIA+480GB+Exceria+Serisi+Sata+3.0+SSD+555MB+Okuma++540MB+Yazma+bu+ssdi+alnrm+vatandan']KIOXIA 480GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) bu ssdi alınır mı? vatandan[/H3]
  14. C

i3 10100F ve 1050Ti Uyumu

i3 10100f işlemci 1050ti ekran kartı 16 gb ram msi anakart sizce nasıl
Geri