Arama sonuçları: *

1. S

Nvidia reflex açık mı olmalı

nvidia app uygulaması üzerinden düşük gecikme oranı ultrada fakat cs2 ve valoda nvidia reflex açık mı olmalı kapalı mı veya açık + takviyeli mi input lagı düşürmek açısından
  2. S

Cs2 ve valo fps sabitlemek

360 hz monitörüm var cs2de dikey eşitleme açınca daha akıcı oluyor valoda da fps sabitleyince öyle oluyor gibi fakat bunlar input lag yapıyor mu
  3. S

Rekabetçi oyunlar için mouse pad önerisi

G PRO Superlight 2 kullanıyorum FPS rekabetçi oyunlar için mouse pad önerilerinizi bekliyorum.
  4. S

Valorantta gecikme kaç ms olmalı

görüntü oluşturma gecikmesi işlemci + ekran kartı 2.7-5 arasında gidip geliyor normal mi en düşüğe nasıl çekebilirim minimum gecikmede oynamak istiyorum r5 7500 işlemci 4070 ekran kartı 360hz monitörüm var
  5. S

Format sonrası yapılması gerekenler

sistemimi yeni aldım orijinal windows 10 format sonrası ne indirip ne yüklemem gerekiyor r5 7500 & 4070 sistemim var anakartım msi pro a620m- e yüklemem gereken her şeyi sıralarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  6. S

70x30 mouse pad önerisi

g pro superlight 2 mouse kullanıyorum fps oyunları için f/p mouse pad arıyorum önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkürler
  7. S

R5 7500 4070 sisteme oyun tavsiyesi

oyun geçmişim yok sayılır cs2 ve valorant oynuyorum oyun tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geri