Arama sonuçları: *

• Users: Alican77
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Toplama Sistemimin Fiyatı Ne Kadar Eder ?

Öncelikle merhaba maddi ihtiyaçlardan dolayı eylül 20 de topladığım sistemi satmayı düşünüyorum yaklaşık 5 aydır bu sistemi akşamları arkadaşlarım ile oyun oynamak için kullanıyorum. Satmak istiyorum evet ama ne kadara satabilirim en az hangi fiyata vermemem gerekebilir bilmiyorum bu fiyat eder...
  2. A

Mouse ve Klavye Gelişi Güzel Takılıyor Lütfen Yardım Edin

Merhaba oyunda olsun normal bilgisayarda takılırken olsun. Mouse ve klavyemin ışıkları gidip veya gitmeyip takılı kalıyor 2-3 saniye sonra kendine geliyor 1 kereye mahsus hiç gelmedi reset atmak zorunda kaldım oyun oynarken bunlar olduğu sırada oyunda bi anlık donma yaşıyor lütfen yardım edin...
  3. A

Klavye ve mouse bağlantı kesilme sorunu var

Merhaba windows sıfırlayıp hwid spoofer uygulayıp daha sonra bios güncellemesi yaptım. Bios güncellemelerinde beta sürümü mevcut olduğu için beta sürümünü indirmedim. Ancak mouse ve klavyemde kopma sorunları oluyor ışıkları gidip geliyor bir kaç defa da ışıkları gitti bağlantı kesildi reset...
  4. A

MSI RX 5700 XT 8 GB kartla mining yapılır mı ?

Merhaba mining'in ne olduğunu bilmiyorum, nasıl yapıldığını da bilmiyorum açıkçası para kazanmaya da ihtiyacım var bilgilendirme yapabilir misiniz ?
  5. A

Monitör alıcam sizce hangisi ?

Öncelikle merhaba. Tasarım yapıcağım için ıps panel 2 k düşünüyordum ancak bütçemi aşıyor bende ıps panel full hd almaya karar verdim 2,500 ü geçemeyeceğim için bu 3 model arasında kararsız kaldım çokta iyi anlamıyorum monitörlerden özellik olarak sizce hangisi almalıyım...
  6. A

GamePower intense X60 alınır mı?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 k monitör bakıyorum fiyat ve özellik olarak mantıklı geldi "ölü piksel garantisi veriliyor" sizce alınır mı alan varmı ? https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/
  7. A

13 bin TL sistem toplama

Arkadaşlar merhaba 3 boyutlu modelleme ve render için pc topluyorum bütçem 15 bin TL ancak monsterın aryon 240 hz 1 ms monitörüne 2 k verdikden sonra 13 kalıyor kafamdaki sistem şu şekilde; İ7 9700kf işlemci Msı mpg z390 gamıng plus anakart Gıgabyte aorus rtx 2060 super Gskıll 32 Gb rgb ram...
  8. A

Teknobiyotik X2 Alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-x2-oyuncu-bilgisayari.html Arkadaşlar 3D Max ve diğer adobe render programlarını kullanacağım ayrı yetende rahatça oyun oynamak istiyorum ancak asrock anakart markasını hiç duymadım bu sistem alınır mı? sizce ?
  9. A

3d max program ve oyun için pc

Arkadaşlar merhaba bütçem 10 bin TL 3D Max ve adobe photoshop programlarını kullanırken rahat render alabileceğim ve aynı zamanda oyunları da oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak uzun yıllardır bilgisayar bileşenleri ile ilgilenmediğim için ne nedir, hangisi iyidir tam...
Geri