Arama sonuçları: *

1. B

Ekran kapanıyor sistem çalışmaya devam ediyor

Merhaba yeni bir ekran kartınaldım Rtx 3080 rog strix fulmark 15 dakika test yaptım bir sorun yoktu fakat occt testinde psu testi yaptığım da ekran kapanıyor fanlar çok yüksek çalışıyordu psu da enermax 700 w maxpro psusu sistemimde var işlemci Ryzen 5 5600 acaba sizce ekran kartında sorun var...
  2. B

Enermax maxpro 700 w ekran kartını kaldırmı

Merhaba daha 10 günlük bir psum var sizce bu psu Rtx 3080 kaldırır mı kaldırsada hangi model kaldırılır ? Ryzen 5 5600 16x2 Ram var sistemimde sıvı sogutucu da var hangi modelleri almalıyım acaba ?
  3. B

17 bin liraya ekran kartı önerisi

Merhaba 2k kullanıcagım sistemde oynadığım oyunlar pubg steam Apex legends valorant cs2 Rtx 3070 ti sattım sistemin şu şekil Ryzen 5 5600 32 gb ram 700 w enermax psu (2 3 haftalık ) Bide 2k 240 hz monitör
  4. B

ZOTAC RTX 3070 ti ekran kartıma yardım edermisiniz.

Merhaba öncelikle kartı 2.el aldım sorunsuz bir şekilde kartda 3 tane DP girişi var fakat 1 ile 3 DP girişinde kart 2k 240 hz monitörümle oyunlarda bir anda 1 2 snlık siyah ekran yiyorum kasa çalışıyor klavye fare sorunsuz çalışıyor yani kablo değiştim yine aynı sorun fakat DP 2 girişini 10...
  5. B

PSUM ARIZALI MI YARDIM EDIN

sistemim oyundayken meselka pubg steamda 2snlık sıyah ekran yıyorum sızce sorun nedır occt power test yaptıgım sırada 12v 11.370 en duusk deger olarak gordum ortalama da 1180 flndı herhalde sızce bundan dolayı mı kapanıyor sıstem rtx 3070 ti ryzen 5 5600 enermax max pro 3 700 waltt psu ama...
  6. B

Sistemimde 2snlik siyah ekran yiyorum

Merhaba şimdi dinleyeceğiniz konu çok karmakarışık bir aya yakın bu sorunu çözmeye çalışıyorum sistemim Ryzen5 5600 Rtx 3070 ti bir sistem sistemim oyunlarda 2snlik siyah ekran yiyorum PC çalışıyor klavye fln çalışıyor pubg steam oynuyorum ve bu sorunları yaşıyorum bazen gogleden de yapıyor...
  7. B

ZOTAC RTX 3070 ti ekran kartımın rgb fanları düzgün çalışmıyor

Sizce bozuk mu rgb fanlar renk ayarlıyorum tek taraflı çalışıyor ama biraz kurcalayınca iki taraf çalışıyor ama tek renk olmuyor ?
  8. B

Philips evnia 27 m2n3501ipa/00 ışık sızması veya ips glow normalmidir

Merhaba şimdi aklımdakini konusucagım ben bu monitöre çok para verdim ve monitörün böyle olması normalmidir ? Sizce değerler nasıl ?
  9. B

Lunis l60 yardım edermisiniz iade mi etmeliyim

Merhaba bu videosu paylaşılan monitörü aldım çok da güzel yani ama bende ışık sızması var sizce iade mi etmeliyim iade hakkım var da biliprum ips de ışık sızması olur ama bende ki fazla sanki ?
  10. B

GAMEPOWER LUNIS L60 monitörümde ışık sızması var iade edeyim mi

Arkadaşlar ips de glow ve ışık sızması olur da sizce bunda fazla mı var hem daha 5 günüm var iade için iade mi etmeliyim geçende piksel sorunu oldu birebir degistirdirler ama bu gözümü alıyor benim ne yapmalıyım ?
  11. B

7000 tl bütcem var yardım edermisiniz cok kararsızım

merhaba 7000 tl lik bir bütcem var ve [H3 id='ASUS+TUF+Gaming+VG279Q3A-W']ASUS TUF Gaming VG279Q3A-W[/H3] bu monitoru almayı dusunuyorum yanı daha ıyısı varmdı bu fıyat bandında 27 ınc kullanmak ıstıyorum 24 ınc kucuk gelıyor alırsam pısman olurmuyum yada 27 ınc 1080 p oldugu ıcın pıksellesme...
  12. B

SİSTEMİM İÇİN YARDIM EDERMİSİNİZ

merhhaba ryzen 5 5600 kullanıyorum rtx 3060 ti ve 32 gb ram var ama sistem bi agır gibi yani oyunlarda da cok yüksek fps alamıyorumm bi sorun mu var acaba gamelopp da zaten modda 30 40 fps oluyor cok sacma gelıyor bide ryzen 7 5700x gecsem düzelir mi
  13. B

EKRAN KARTIMIN SICAKLIGGI NORMALMI

MERHABA EVGA RTX 2070 CİFT FANLI EKRAN KARTIM YUKSEK OYUNLARDA 79 U GORDUM VALORANTTA 70 69 DRRECEDE CALISIYOR NORMAL MI
  14. B

RTX 2070 DEN HANGI EKRAN KARTINA GECEBİLİRİM

MERHABA rtx 2070 ekran kartı ryzen 5 5600 360mn sıvı sogutma 32 gb ram var sıstemımde ve psu fspnın 550 waat 80 plus bır psusu bu psu degıstırmeden hangı ekran kartına gecıs yaparım
Geri