Arama sonuçları: *

• Users: anberarda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Ekran kartı İşlemci darboğazı

Arkadaşlar merhabalar yeni ekran kartı aldım zotac rtx 5060 model. Sistemim imza kısmında yazılı. Valorantta 200 ile 150 fps arasında ani dalgalanmalar yaşıyorum. İşlemci darboğazı yaşıyorum sanırım. Discordda bile hafif kasma oluyor gibi bu kadarı normal mi bilmiyorum bilgilendirirseniz...
  2. A

Render after effects ve blender için işlemci önerisi

Arkadaşlar merhaba arkadaşım benden sistem önerisi istedi sizce render blender ae için sizce hangi işlemci daha uygun olur anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ona göre bi sistem toplayacagım ryzen 9 9950x3d mi yoksa intel core ultra 9 285k mı ?
  3. A

Ddr4 sistemime ekran kartı önerisi

Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda arkadaşımdan rx590 almıştım sistemime taktım fakat aşırı derece wattman hatası yememden ötürü şuan itibariyle kartı çıkartmış bulunmaktayım işlemcim şuan için 3400g ondan görüntü alıyorum bana ekran kartı önerisinde bulunabilir misiniz sizce ikinci ele mi...
  4. A

Mediamarkttan takasla iphone 16e almayı düşünüyorum tecrübesi olanlar ?

Mediamarkttan 38.999 tl ye iphone 16e almayı düşünüyorum halihazırda olan telefonum iphone 11 i yaklaşık 12.300 tl sayacaklar süreç nasıl işliyor bilgisi ve önerisi olanlar yazabilir mi ???
  5. A

2400 TL YE MSİ MECH 4GB 6500XT ALINIR MI?

Arkadaşlar merhabalar imzada gördüğünüz sistemime ekleme yapmayı düşünüyorum ekran kartından sonra 5500 veya 5600 e geçeceğim sizce nasıldır alınır mı bütçem 2k ile 3k arasında lütfen abartı önerilerde bulunmayın
  6. A

2700tl ye 2. el msi 6500xt mech 4gb alınır mı

Arkadaşlar merhabalar imzadaki sistemime bir ekran kartı ve r5 5500 veya 5600 tarzı bi işlemci eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı ve alınır mı ? ekran kartının testlerini de ekliyorum daha önce içi açılmamış güvenlik etiketleri üzerinde yorum yaparsanız sevinirim
  7. A

1000-2000 TL ARALIĞINDA VALORANT TARZI OYUNLAR İÇİN mouse ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar valorant tarzı oyunlar için bi mouse almayı düşünüyorum 1k + dongle veya 4k hz aralığında olabilir kablosuz olmasını istiyorum sıfır mouselere az çok baktım çok opsiyon var önerileriniz varsa açığım ayrıca ikinci el olarak o fiyat aralığı varsa onlara da...
  8. A

1500TL YE NİNJUTSO SORA V1 LİMİTED EDİTİON ALINIR MI

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar sarı sitede gezinirken limited edition ninjutso sora limited edition gördüm ve fiyatı da çok iyiydi ürün 2023 te alınmış ve faturası duruyor ancak güçlendirici donglesi yok ve max 1k hz verebiliyor ilanda param güvende var satıcıya sorduğumda bi sorunu...
  9. A

Sıfır asus a520m r anakartımın sağ ram slotu çalışmıyor.

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar daha birkaç gün önce asus a520m r anakart aldım ve sistemime kurduğumda ekran alamadım bunun üzerine bilgisayarcıya gidip sorduğumda sağ ram spotumun arızalı olduğunu onu çıkarttığımda çalışacağını söylediler. Denedim ve garip şekilde çalıştı satıcıyla...
  10. A

Hepsiburada ramtechdonanım güvenilir midir

Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller Hepsiburada üzerinden anakart almayı düşünüyorum ve iki adet alternatifim var biri aptek üzerinden Gigabyte A520M k diğeri ise ramtechdonanımdan ASUS A520M r sizce hangisini almalıyım Gigabyte olan 2179 TL ASUS olan ise 2095 TL.
  11. A

2000-2500tl arası anakart ve 3-4k ya kadar apu işlemci önerisi

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar yeni bi sistem dizmeye başladım ve sistemimin apu olmasını düşünüyorum evde halihazırda 4060lı bir sistem var ancak kardeşim oynadığından valorant rocket league ets tarzı oyunlar oynayacağım bi sistem toplamak istiyorum valoda 150-200 fps arası alsam yeterli...
  12. A

İyzico ve parolapara ile Enermax 600w psu alınır mı

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Yeni dizeceğim sistem için enermax 600w psu düşünüyorum ürümü gaminggentr üzerinden iyzico ve parolapara kampanyalarıyla almam mümkün müdür alırsam ne kadara gelir...
  13. A

Enermax 600w psu iyzico ve parolapara ile ne kadara denk gelir

Arkadaşlar merhaba şu psuyu yeni dizeceğim sistemde kullanmak istiyorum sizce alınır mı ve iyzico ve parolapara kampanyaları hala geçerli mi (geçerliyse ne kadara gelir)...
  14. A

8000 Tl ye masaüstü pc tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar uzun zamandır kendime pc toplamak istiyorum evde zaten 4060 lı bir pc var ancak kardeşimden pek fırsat bulamıyorum. Bu sebepten ötürü Valorant Gta vs oyunları oynatacak 8000-10000 tl civarında kasa toplamak istiyorum işlemci olarak ikinci el ryzen 5 3600...
Geri