Arama sonuçları: *

1. Y

Bu Crack oyun Virüsmü

Herkeze merhaba crack oyun indirdim görünen şeyler vürüsmüdür https://hizliresim.com/r8v5c7g
  2. Y

mouse ve mousepad öneri fp

arkadaşlar 2 3 k ya güzel 8k hz dongle ile gelen mouse ve yanında güzel mousepad önerir misiniz? valorant oynuyorum şuanki maus um g203 biraz ağır ve kablolu mümkünse kablosuz olsun
  3. Y

bilgisayar boştayken işlemci 4.5 ghz de çalışyıor

arkadaşlar boştayken 4.3 4.6 4.55 fln oluyor yükteyken 4.80 lerde işlemci ryzen 5 7500f ekran kartı msi 3060 12gb ram 32 gb 6400mhz neden yapar sıkıntı yaratırmı bide darboğaz varmıdır
  4. Y

40k ya full hazir sistem onerisi

1080 360 hz ile kullanmak istiyorum ona uyumlu yayında acicam gta 5 fivem tarzı oyunlar oynucam valo cs yayında sarlamiyack sistem olur 2 el sıfır farketmez lütfen beni 2 3 ay götürsün 40 k ekipmanlar içinde mümkünse max 45 50 ye çıkabilirim
  5. Y

Toplama pc ve hazir oneri

Arkadaşlar kasa ici. Ayrılan bakiye 30k mobitor 360 hz düşünüyorum https://www.vatanbilgisayar.com/dell-24-5-aw2523hf-1ms-360hz-fullhd-hdmi-dp-ips-gaming-monitor.html gözüme çok iyi geldi uygun tabi sizinde fikriniz önemli ekran kartı nvidia olsun 16gb modelleri işlemci amd ram 32 yeterli
  6. Y

Arkadaslar bu sistem ve ekipmanlar nasil yayin acicam oyun agirlikli video ve

Fiyatı 38 yayin video edit için uygundur ekipmanlar fiyat nasil oyun agirlikli
  7. Y

Bu pc yayin actirirmi

Yayında valo cs2 gta 5 gibi oyunlar oynayacağım ve bu pc ortalama fiyatı nedir
  8. Y

Yayinci ve oyuncu pc toplama onerisi

Arkadaşlar bütçe 30 35 k kredi kartında var ekipmansiz fiyat peşin fiyatına taksitle çok iyi olur
  9. Y

Yayincilik ve video edit vs oyun pc hazir sistem onerisi

Arkadaşlar video çekmek istiyorum yayında acımam oyun oynayacam malum yazmayın kasa fazla darboğaz yapmasın ısınmasın oynayacağım oyunlar valorant gta 5 fivem cs2 vs bütçe 30 max 35 hazir sistem olursa iyi olur fazla anlamıyorum taksitle alacağım fazla durumum yok ilerde yavaş yavaş yükselticem...
  10. Y

30k bandinda pc öneri yayin ve oyun icin

Arkadaşlar öncelikle merhaba eskiden iyi kötü bilgisayarım vardı sattım şuan bukadar para toplaya bildim monitor dahil olursa daha iyi olur benim açımdan oynayacağım oyunlar valorant cs2 gta 5 fivem gta 6 çıkarsa oynatacak pc monutor hz si ve ms i düşük olursa sevinirim darboğaz yapmayacak bi...
Geri