Arama sonuçları: *

1. S

Asus dual rx 6750xt OC siyah ekran sorunu

ekran biranda simsiyah oluyor ses gelmeye devam ediyor ama pc tepki vermiyor kapatip acmadikca duzelmiyor ve ekran karti devredisi kalmis oluyor kapatip acinca maniel tekrardan baslatmak gerekiyor 2 kere sadece etkinlestir diyince olmuyor birde kapatip tekrar etkinlestirmek gerekiyor bazende pc...
  2. S

Discord nickimiz için özel emoji yapan site

seneler önce ekde olduğu gibi bir emoji yapmıştım kendi nickim için bir site aracılığı ile ve şuan o siteye tekrardan ihtiyacım var bilen veya hiç gören varmı böyle bir site
  3. S

Mld m300 1tb yazma değerleri çok düşük

mld m300 1tb m2 ssdye sahibim son 1 haftadır oyun indirirken pc takılmaya başladı ve internet hızım 1gb olmasına rağmen çok düşük bunu indirme yaptığım sunuculardan sandım fakat şüphelenip crystal disk info ile ssdnin sağlığına baktım ve %69 gösteriyordu bende neyse dedim ama şimdi crystal disk...
  4. S

Zxhn F6610M QoS ayarlarında download seçeneği yok

Atlantis'in verdiği modemi kullanıyorum, model başlıkta da olduğu gibi "Zxhn F6610M". Root şifresini kuran ekipten öğrendim, o yüzden modemin yazılımından her şeyi ayarlayabiliyorum. Fakat upload için QoS olsa da download için bir QoS ayarı göremedim. Yardımcı olabilir misiniz? QoS ayar...
  5. S

Zxhn F6610M QoS ayarlarında download seçeneği yok

Atlantis'in verdiği modemi kullanıyorum, model başlıkta da olduğu gibi "Zxhn F6610M". Root şifresini kuran ekipten öğrendim, o yüzden modemin yazılımından her şeyi ayarlayabiliyorum. Fakat upload için QoS olsa da download için bir QoS ayarı göremedim. Yardımcı olabilir misiniz? QoS ayar...
  6. S

Samsung Odyssey OLED G9 LS49DG912SUXUF alınır mı?

oled monitör istiyorum ve super ultra wide olarak bu modeli buldum hem diğer monitörlere göre daha ucuz ve 49 inç herhangi bi kronik sorunu veya panel sorunu varmıdır...
Geri