Arama sonuçları: *

• Users: 00x13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 0

Yurt dşı kapalı kutu iphone her yıl yenileiyormu süresi yksa kullanım süresimvar

Yurt dışı kapalı kutu iphone her yıl yenileniyormu süresi yoksa kullanım süresimi var
  2. 0

Discordda hesaba girmek için numara istiyor ama ülke seçilmiyor

seçemiyorum ülke kodunu
  3. 0

VALORANTTA BU FPS NORMALMİ

İŞLEMCİM 7500F EKRAN KARTIM 9060XT VE ALDIGIM DEĞERLER DÜŞÜK GİBİ GELİYOR POLİGONDA 360I GEÇMİYOR YOUTUBE DA FPS TESTLERİ VARDI BAKTIM ORAYA ADAMLAR NORMAL MAÇTA 400 500 ALIYORLAR SİZCE NORMALMİ BİR SIKINTIMI VAR
  4. 0

LOL RANKED BAKIM NE ZAMAN BİTCEK

LOL RANKED BAKIM NE ZAMAN BİTCEK SIKIDLIM
  5. 0

Mouse cevirince valorantta görüüntü bozuluyor

fotoğraf ekledim bu şekilde oluyor sağ üstte adam vurunca aynı şekilde o da bozuluyor bu nedir nasıl kapatırım ekran kartım 9060xt
  6. 0

Monitörüm 1080p ama 8k seçenek

monitör 1080p oyuna 8k var bunu kapatmak istiyorum diğerl düşük çözünürlüklerimi ayarlayamıyorum nasıl kapatıcam ekran kartım 9060xt
  7. 0

Mouse çervirince görüntü bozuluyor

mouse hareket ettirince böyle oluyor görüntü bozuluyor ve hiç hoş durmuyor bu olay ekran kartım 9060xt radeon boost kapattım aynı hala
  8. 0

Steam pubg istedigim fps alamıyorum

9060xt ve 7500f var internette araştırıp aldım 1 hafta önce şimdi pubg indirdim ve oynadım youtubedaki videoda low ayarlarda 400fps oynuyordu ben low ayarda 180 max görüyorum sebebi nedr
  9. 0

Valorantta düşük fps alıyorum

sistemim 9060xt 7500f valorantta 300 ün altında fps alıyorum 300 görmüyor 260 270 kadar düşüyor nadiren 310 320 falan oluyor normalmi bu değerler
  10. 0

800 tl klavye önerisi

800tl ye fp klavye varmıdır
  11. 0

Işlemci boştayken böyle çalışıyor

neden bu kadar yüksek sıcaklığı boşta birde 58 59 derece arası gidip geliyor
  12. 0

FAN BLOĞU YAMUK DURUYOR

SİSTEM DÜN ÖĞLEN GELDİ KARGO İLE TEBİLONDAN ALDIM AMA GELDİĞİNDE FAN BÖYLE YAMUKTU ÇALIŞTIRDIM BİLGİSAYARI BİR SIKINTI YOK GİBİ VİDALARLA OYNADIM DEĞİŞMEDİ YAMUKLUK BİD SORUN ÇIKARTIRMI YAMUK OLMASI
  13. 0

R5 7500f masaüstünde 4.5ghz nin üstünde takılıyor

bios dan falan bir ayar varmı masaüstünde bu kadar kullanması normalmi yoksa işlemci 52 derece falan oluyor
  14. 0

7500f 4.5ghz de duruyor boşta

biosdan ram mhz arttırdım advanced da galiba bir ayarla oynadım ve 4.5ghz kaldı galiba normal mi bu değer
  15. 0

R5 7500F FSP NC3 ile Boşta 47-48 Derece

bu değerler iyi mi? sistem 1 saat oldu geleli iyi değilse kaç olmalıboşta veya termal macunumu kalitesiz kullanmışlar
  16. 0

R5 7500f boşta 48 50 derecelerde

bu değer iyi mi? boştayken sistem yeni geldi
  17. 0

Fsp nc3 sisteme yamuk takılı olarak geldi yamukmu durması gerekiyor?

fotoğraf ekliyorum fan yerinde değildi oturtulmamıştı ve blok yamuk duruyor
  18. 0

MX6 MI THERMAL GRİZZLY Mİ

hangi termal macunu önerirsiniz aralarında 100tl lik bir fark var bu fark değermi
  19. 0

Tebilon iade sistemi nasıl

tebilondan bir sistem aldım şuan geliyor kargoda mesela eksik bir ürün var veya kırılmış çarpılmış biryere hasar görmüş iade veya değişim nasıl oluyor
  20. 0

MX6 MU MX4 MÜ DAHA İYI

termal macun bakıyorum önceden thermal grizzy kullandım ve ben gayet memnun ett fakat fiyatlar malum fp olatak hangisi daha iyi MX4 dsha iyi diyorlar
Geri