Arama sonuçları: *

• Users: isotasyon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Razer Ornata v3 vs Corsair k55 pro

Dostlar soru belli, Ornata v3 mü? K55 pro mu? "Membrane klavye alınır mı?" cart curt demeyin. Benim için önemli olan, aydınlatma, multimedya tuşları ve Türkçe karakterler olması. Bu fiyatlara başka önerileriniz varsa yapın. %65 lik Türkçe karakteri olmayan mekanik klavyeler hariç mekanik klavye...
  2. I

Redmi note 13 pro video oynatamama sorunu

Redmi note 13 pro model telefonumda yaklaşık 3 4 gündür video oynatamıyorum. Snapchat'de gelen videolar oynatilamiyor direkt kapanıyor, Instagram'da videolu story'ler oynatılamıyor, bazı reels'lar oynatılamıyor, Youtube'da shorts izlerken sürekli takılıyor, kaydırırken videolar arası kayma...
  3. I

Ghost Recon Wildlands için yama sorunu

Merhabalar, Aynı konu 1 yıl önce açılmış açan kişi cevap vermediği için tekrar forumu yoklamak istedim, oyunun güncel hiçbir yaması bulunmuyor birkaç firmanın yaptığı yama var onlar da ya güncel sürüme uymuyor ya da uysa bile hata veriyor. Sanırım sinnerclown bir yama yapmış ancak silmişler...
  4. I

Splitter ile LAN kablosu çoklayabilir miyim?

Merhaba dostlar, Odamda iki adet PC var ama modemden bir tane LAN kablosu çekili, o kadar uzun yeni bir LAN kablosu alıp masrafa girmek istemiyorum. Eskiden bu sabit hatlar için kullanılan splitter'lar LAN çoklama için kullanılabilir mi? Modemden gelen LAN kablosunu splitterin bı ucuna, birer...
  5. I

Bu üç monitörden hangisini önerirsiniz?

Bu üç üründen hangisini tercih etmeliyim sizce bu fiyat bandında başka öneriniz varsa alabilirim. Sanırım Lenovo 1.3 ölü pikseli değişim olarak karşılamıyormuş bununla ilgili bilgisi olan varsa da belirtebilir...
  6. I

Çözüldü✓ Monitör önerisi istiyorum

Merhaba biraz inceledim ama piyasada güncel net bı tavsiye monitör bulamadım Lenovo Legion r25i alacaktım ama fiyatı uçmuş ryzen 5 5600 ve RX 7700 XT li bir kasa aldım sanırım darboğaz yapmaması için 2k bir monitör kullanmam gerekiyor birkaç forumda böyle bir şey görmüştüm böyle bir şey yoksa...
  7. I

Monitör önerisi istiyorum

Merhaba biraz inceledim ama piyasada güncel net bı tavsiye monitör bulamadım Lenovo Legion r25i alacaktım ama fiyatı uçmuş ryzen 5 5600 ve RX 7700 XT li bir kasa aldım sanırım darboğaz yapmaması için 2k bir monitör kullanmam gerekiyor birkaç forumda böyle bir şey görmüştüm böyle bir şey yoksa...
  8. I

Sistem Toplamaya Çalışıyorum Yardımcı Olun

Merhaba dostlar konuyu uzatmayacağım düşündüğüm parçaları, fiyatlarıyla birlikte aşağıya bırakıyorum. Parçalar nasıldır, birbiriyle uyar mı, darboğaz yapar mı, kasanın içine sığar mı, daha iyi fiyata bulabilir miyim? Değiştirmem için önerdiğiniz ya da toplama tavsiye sistem al derseniz öneri...
Geri