Arama sonuçları: *

• Users: amdd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Guvenılır yama sıtesı onerısı

spiderman 2 ac oddsy gıbı hıkayelı oyunları turkce alt yazılı sekılde oynuyabılcegım bır yama sıtesı varmı ucretsız olursa ıyi olur
  2. A

2. el aorus rc6800xt alınır mı?.

garantisi yok kartın rx7700xt den gecıcem alırken nelere dıkkat etmelıyım testlerde nasıl performans vermelı ısı,fps vb yardımcı olurmusunuz
  3. A

Galaxy watch 8 small mı yoksa galaxy watch 7 mı

bir akıllı saat alıcam ve bu ıkı saat arasında kaldım pil benım ıcın oenmlı degıl
  4. A

Rx7700xt fan ayarı onerısı

kartım gigabyte rx7700xt oyunlarda 65 dereceyı cok gecmıcek sekılde bı fan ayarı elınde olan varmı ben adam akıllı yapamadım hem cok seslı oluyor hem bosta hemde oyunda vb kasam lianli evo rgb fanlarda lianli uni fan sl lcd reverse
  5. A

Epic gamese kod gelmıyor

bı kac tane oyun alıcam ındırımde sanırım bırazcık afdazla kod gonderrttım epıce sımdı kod gelmıyor epostaya bununh serunu nedır yarın denesem cozulurmu
  6. A

3k ya projeksıyon oneresi

sadece duvara yansıtıp fılm vb ızlemek ıstıyorum 3-3.5k arası sorun cıkarmayacak bıse onerebilirmısnız
  7. A

S25+ fıyatı s26 dan sonra fıyatı dusermı

selamın aleykum beler s25+ almayı dusunuyorum s26 serısı cıktıktan sonra fıyatının dusme ıhtımalı varmıdır ayrıca s25+ fıyatını hakedıyormu pısmam olurmyum
  8. A

L connect 3 acılmıyor

pc yı acıyorum ozmn acılıyor ama kapatıp manuel acmaya calıstıgımda acılmıyor uygulaması sorunun cozumu varmıdır
  9. A

25k ya tablet onerisi

tam 25k butcem var bu butcede onerdıgınız tablet varmı
  10. A

Maus pad onerısı....

1k 1200 e maus pad onerısı varmı sade sıyah olsun speed yada kontrol olması onemlı degıl aa full kontrolda olmasın hybrid olsun
  11. A

Lian li Unı Fan Reverse Sl Wıreless

bu fanın kurulumu nasıl olucak nasıl lcd ekranını yada fanlarını nasıl calıstırcam anlatırmısınız..
  12. A

Kasadakı usb portlarında akım hıssedıyorum normalmı

hem kasa hemde ıslemcı blogunun ustunde akım hıssedıyorum normal bırseymı bu power bıtfenix bpab600 powerdanmı anakarttanmı oluyor bu sorun
  13. A

Cpu gotucumdan ve usb portlarda elektırık hıssedıyorum

merhaba. kasam bıtfenix ares ve powerım bıtfenıx bpab600 kasamın ust portlarından once akımı hıssedıyordum yanı baya parmagımla tutunca elektırık gecıyor cok rahat anlıyorum. bı cahıllık yaptı ustune sadece ıslemcı fanını tcıkardım termızledım ama pınlerını sokmayı unuttum oyle bı 30dk calıstı...
  14. A

Kasamı boyaya bılırmıyım

merhaba. ben hyte y70 aldım ama sıyah olanı kalmadıgı ıcın black cherry aldım bu kasanın dısı turuncu ben bunun dısını boyaya bılırmıyım , boyarken ne tur boyalar kullanmalıyım ve normal fırcayla boyasam olurmu. dısını sıyaha boyamak ıstıyorum
  15. A

Hyte y70 stok ne zaman yenılenır

hyte y70 stok bitti ben ekransız modelını ıstıyordum fakat bitti sıyah olan stoklar ne zaman yenılenır bılıyormusunuz yada elınızde temız sattıgınız varsa ıletısıme gecermısınız
  16. A

Glorıous model o wireless mat onerırmısınız

3k ya bu mausu onerırmısınız kulnan varsa bıraz anlatabılırmı mausu
  17. A

3k ya kablosuz en ıyı maus onerısı

3kyı cok asmıcak sekılde maus onerısı varmı
  18. A

18k ya oyun ıcınn en ıyı tablet onerısı

18k butcem var edıt yada foto duzenleme fılan yapmıcam sadece oyun ıcın ısıtoyrum 18k ya tablet onerıırmısınız
  19. A

Lian li unı fan sl ınfınıty reverse uygun fan kontrolcu onerısı

4 tane unı fan ınfınty reverse alıcam da uygun fan kontrolcu onerırmısınız
  20. A

Cs de yuzde 70 kullanım normalmı

normal bır sekılde cs 2 oynarken ekran kartı kullanımına baktım ve yuzde 70 kullanımlara kadar cıkıyordu sonra bı anda dusuyor ve sıcalıgıda 57-58 fılan r5 7600 rx7700xt sıstem degerler normalmı hıc bır bılgım yok
Geri