Arama sonuçları: *

1. Y

Gamegaraj slayer r9t 5060 ısı değerleri nasıl?

bu videoda ürünün ısı değerlerini watt limiti olmadan göstermiş videonun ilerleyen kısımlarında watt limiti koyup ısıyı düşürüyor sizce ben nasıl yapmalıyım?
  2. Y

20k telefon önerisi (kardeşim için)

selamlar yaz geldi kardeşim işe başladı aylık 10bin tl alacak. 2ay çalışacak. totalde 20 bin tl'si olacak. 2 taksitle alabileceğimiz android telefon ne önerebilirsiniz. android tarafında samsungu severim , bu arada yurtdışı telefon önerilerine açığım , iphone hariç.
  3. Y

Ideal laptop ısı değerleri nasıl olmalı?

gamegaraj slayer r9t 5060 modelini satın aldım. ürün geldiğinde ısı testi yapacağım değerlerin nasıl olması gerekiyor normal sayılması için?
  4. Y

[ANKET] FORUM ÜYELERİNİN DİNİ İNANCI?

lütfen içinde olduğunuz dinin şıkkını işaretleyiniz! bu anket sadece merak için yapılmış olup bir şey gütmemektedir.
  5. Y

Hem müzik için hemde oyun için kulaklık önerisi

arkadaşlar selam. ben müzik dinleyen bir insanım seyahetlerde yada çalışırken sürekli kulağımda olur. birde akşamları oyun oynarım laptoptan. bana önerebileceğiniz kulak içi yada kulak üstü bir kulaklık varmıdır. ama ses yalıtımı iyi olması gerek dışarıya ses gitmemesi gerek. fiyat olarakta 3-4...
  6. Y

Neden beyaz gaming laptop yokkk

neden abi neden o kadar 60 bin tl laptop aldık ama siyah. hiçbir şekilde fiyat performans bir beyaz laptop göremiyorum. nedir bu siyah sevdanız ? beyaza fetişim var beyaz olması lazım herşeyin. aldığım laptopu nasıl beyaz yapıcam diye düşünüyorum şimdide. sinirliyim
  7. Y

Gamegaraj slayer r9t aldım iyi midir?

sa slayer r9t ön siparişi verdim fakat bazıları rtx 5060ın çok kötü olduğunu rtx 4070 almam gerektiğini söyledi sizin fikriniz nedir bana 4070 biraz eski kalıyor
  8. Y

Ekranda ms ne kadar önemli ?

arkadaşlar alacağım laptop gamegaraj slayer r9t modeli. ekran qhd ve 300hz fakat ekran ms'i 5 olarak geçiyor sizcede çok yüksek değilmi ben valorant oynayacağım sıkıntı olurmu?
  9. Y

Airpods ile oyun oynanırmı?

selamlar laptop alıcam oyun için kulaklık almak istiyorum ama normal kullanım içinde airpodsa ihtiyacım var. airpods 4 aktif gürültü engellemeli almayı düşünüyorum
  10. Y

Gamegaraj slayer r9t alınır mı??

selamlar bu laptop çok fp duruyor bilgisi olan varmıdır bana en az 240hz ekranı olan bir model lazım birde bu laptopda sanırım gsync yok sıkıntı olurmu?
Geri