Arama sonuçları: *

• Users: GoktugQA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Fps oyunları mouse pad

merhaba, fps oyunları özelliklede valorant için mouse pad arayışındayım mousem atk blazing sky f1 pro sizce wraith ace series iyi bir tercih olurmu yoksa başka öneriniz varmıdır bütçe 2k
  2. G

B350 plus anakart işlemci önerisi

merhabalar b350 plus anakartım var 1060ti 6gb ekran kartım var şuan ki işlemcim 5 2600 ve ryzen 5 7600x işlemci almayı düşünüyorum anakart destekliyormu araştırıp bulamadım birde genelde valorant oynuyorum fpsim nasıl artar çok anlamıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi
  3. G

Oyuna girince ekran kartı duruyor

ekran kartı gtx 1060 normalde çalışıyor oyuna girince duruyor
  4. G

Gtx ekran kartı çalışmıyor

bilgisayarımda öncesinde ryzen 380 ekran kartı vardı gtx 1060 taktım ama çalışmıyor nedeni ne olabilir
  5. G

Windows 11 geçiş yapma

windows 11 geçmek istiyorum ama sistem gereksimlerin yetersiz diyor neyin yetersiz olduğunu nasıl anlarım ve eğer geçmezsem nolur ?
  6. G

Video Sinyali yok hatası

Bilgisayarı açtığımda ekran önce geliyor sonra video sjnyali yok diyor ekran gidiyor
  7. G

Minecraft isim değiştirme

mavi işaretlediğim isimi nasıl değiştiricem acaba
  8. G

Hangisini almalıyım?

iki kasa arasında kaldım hangisini alayım sizce https://www.hepsiburada.com/msi-mag-pano-m100r-pz-white-temperli-cam-3x120mm-1x120mm-argb-fan-matx-beyaz-panoramik-gaming-bilgisayar-kasasi-pm-HBC000069HHCJ...
  9. G

Vxe r1 kaç hz tardım

vxe r1 pro max almayı düşünüyorum dongle takmazsam kaç hz olur yada dongle nereden bulabilirim
  10. G

Bilgisayar toplama yardım

öncelikle merhaba, bilgisayarımı geliştirmek istiyorum elimde bir kasa var ama bunu satıp herşeyi yenidenmi alsam yoksa geliştirsemmi arada kaldım şuanki bilgisayarıma anakart, ekran kartı, işlemci, sıvı soğutucu, ve boş akvaryum kasa alıcam sizce ne yapmalıyım ve eğer sıfırdan kasa dizersem tam...
  11. G

Anakart işlemci uyumluluğu

Öncelikle merhaba, bilgisayarımı geliştiriyorum yeni islemci almayı düşünüyorum ama işlemciyle anakart ımın uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim
  12. G

Hangisini almalıyım yardım

Arkadaşlar öncelikle merhaba, mevcut bilgisayarımı geliştiriyorum ekran kartı ve işlemciye ihtiyacım var yakın çevremde 9500 liraya ikinci el 3060ti buldum onu alıp yanınada birtanede AMD rzyen 5 5600 almayı düşünüyorum lakin bilgisayarımda 16 GB RAM var alıcağım ekran kartında 8gb var sizce ne...
  13. G

Doğrulama kodu istiyor

bilgisayarı sıfırladım her yeni açtığımda e-postaya doğrulama kodu istiyor nasıl kapatırım
  14. G

Kasayı temizledim ama ekran gelmiyor

Bilgisayar kasam bayağı bir toplanmıştı kasayı açıp sadece tozları peçeteyle sildim ama yeniden taktigimda sinyal yok diyor sorun ne olabilir
  15. G

Ekran kartı yardımm.

Bilgisayarı temizlemek için kasayı açtım, sadece tozları aldım başka hiç bir şey yapmadım ama tozları aldıktan sonra monitör gelmemeye başladı sinyal yok diyor sadece, ama kablonun takılı olduğundan eminim çünkü kablo yokken kablo bağlantısını kontrol edin diyor kabloyu taktığım zamansa sinyal...
  16. G

Ekran kartı çalışmıyor

Ekran kartı çalışmıyor ışığı yanıyor ama dönmüyor
  17. G

Sinyal yok hatası çözüm

Sadece kasayı açıp tozları aldım, böyle oldu video sinyali yok diyip kapanıyor ne yapmam lazim
  18. G

Ekran kartı yardımmm

Beyaz ekran kartı arıyorum 2 fanlı olsa çok iyi olur bütçe 20k ne önerirsiniz FPS oyunları oynuyorum
  19. G

Kasa temizliği yardım

Merhaba, bilgisayarımı aldığım yaklaşık 6 yıl oldu kasasını birkere bile temizlemedim eğer temizlersem performansım artar mı ve işlemciye macun vb sürmem gerekir mi nasıl temizleyecem bilen yardım edebilirim(soğutucu yok)
  20. G

Ekran kartı önerisii

20k bütçe var FPS oyunları için 3070ti mı yoksa 4060ti mı yada başka biseymi
Geri