Arama sonuçları: *

1. S

Ilişkide ara vermek lütfen cevaplayın

arkadaşlar merhaba ben direkt özet geçiyim. Çok zorlu günlerden geçtim aile baskısı maddi dertler işsizlik vs ilk kez bir erkek olarak bu kadar depresyona girdim saçma sapan bi haldeydim ve 9 aylık kız arkadaşıma yürütemeyeceğimi güçlü olamadığımı söyleyip ayrılmak istedim sildi sövdü saydı...
  2. S

Korsan taşımacılık hakkında

Direkt konuyu şöyle anlatayım İstanbul mall of un ordan yolcu veriyor (yolcu başı 4k) edirne istikametinde otoban kenarına bırakıyorsunuz. Örneğin 4 kişilik bir aileden 20k gibi bir ücret kazanıyorsunuz Ordan da sanırım başka birileri alıyor sınıra götürmek için sonra siz dönüyorsunuz. Bu işi...
  3. S

Papara hesap kiralama

Merhaba arkadaşlar. son zamanlarda papara hesabını kiralayan var mıdır çok riskli olduğunun farkındayım yapmayı da düşünmüyorum fakat görüşlerinizi merak ettim mesela yapanların kesin yakalanır der misiniz ? Bu arada uygulama başına 20k veriyorlar (günlük sanırım) Bir de böyle bir güvence...
  4. S

Nexbirlik hakkında bilgisi olan var mı

Nexbirlik diye hongkong merkezli sözde Türkiye pazarına yatırım yapan bir şirket (doğru da olabilir) şu an iş bulma uygulamalarında da ilanları var. İşçileri bir grupta toplayıp eğitim veriyorlar henüz uygulaması yayınlanmadı. Topladıkları grupta bir hong konglu türkçe çeviri ile eğitim veriyor...
  5. S

Bilgim yok bu pc kaça alınır yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar selam bilgisayar piyasasına hiç hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim. Bir arkadaştan pc alıcam, yanında motospeed ck62 klavye ve razer mouse veriyor. Pc özellikleri şunlar sizce kaça almalıyım ? hp omen notebook İşlemci: Intel Core i7-10870H (8 çekirdek, 16 MB L3 önbellek, 2.2...
  6. S

Dur ihtarına uymamak

merhaba arkadaşlar, en sol şeritten ilerlerken polis sanki bilerek beni çeviriyormuş gibi beni çekmeye çalıştı trafikte akıyordu duramadım arkadan ıslık da çaldı fakat dediğim gibi en sağa geçip duracak bir pozisyonda değildim. Plakayı not edip ceza yazmış olma olasılığı var mıdır acaba? ya da...
  7. S

Kenan Keloğlu reklam şirketi absürt teklif

instagramda gezerken karşıma bir iş teklifi gibi bir şey çıktı kenan keloğlunun sanırım şirketine ait ait onaylı bir hesap bir çikolatalı reklamının deneme çekimleri için baya fazla bir ücret veriyorlar. whatsapptan yaş isim fotoğraf istediler daha sonrasında ise deneme çekimleri için anadolu...
  8. S

Fc25 oyundan atma sorunu

Arkadaşlar merhaba, fc25 oyunum online oynarken oyundan atıyor sanki bi uyumluluk sorunu gibi bir şey olup kapanıyor aniden ve bazen fotoğraftaki gibi de olmuyor direkt kapanıyor. gördüğüm kadarıyla bu sorunu başka kullancılar yaşıyor. Gariptir ki sadece UT oynarken oluyor ve sadece bu oyunda...
  9. S

Oyundan atma sorunu fc25

Arkadaşlar merhaba, fc25 oyunum online oynarken oyundan atıyor sanki bi uyumluluk sorunu gibi bir şey olup kapanıyor aniden ve bazen fotoğraftaki gibi de olmuyor direkt kapanıyor. gördüğüm kadarıyla bu sorunu başka kullancılar yaşıyor. Gariptir ki sadece UT oynarken oluyor ve sadece bu oyunda...
  10. S

FC25 oyundan atma sorunu

Geri