Arama sonuçları: *

• Users: Hudson
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Colorful igame 5070 kablo girişi

Dostlar selam. Colorful igame 5070 ekran kartını aldım ama giriş bağlantısının yanında kırmızıyla işaretlediğim küçük bi giriş var ve içinden görselini bıraktığım kablo çıktı. Ekran kartının kutusundan ekran kartına takılan led aydınlatma ve mini lcd ekran çıktı bu özelliğe bayıldım (diğer ekran...
  2. H

Acil yardım Hangi Rtx 5070i almalıyım

Dostlar selam. Hangi Rtx 5070i alacağıma karar veremedim markalar arasında kronik sorunlar falan var mı bilmiyorum bütçemde 30k civarı Sinerji.comda 3 fanlı PALiT RTX 5070 29k civarı Hepsiburada Asus prime 3 fanlı - 33k civarı (bütçemi aşıyor ama çooook zorlarsam belki alabilirim ciddi fark...
  3. H

70K'ya Fiyat performansı iyi midir?

Dostlar selam daha önce de konu açmıştım ama sistemin son haliyle satın almadan önce tekrar danışmak istedim. 1 hafta içinde alacağım inş. Önceki konuda Rx9070xt tavsiye edildi ve gerçekten sağlam bi kart ama inanın 5k daha fazla verebilecek bütçem yok zaten 60dan 70e zor çıkabildim yanlarına...
  4. H

RTX5070 + Amd ryzen 5 7600

Arkadaşlar Selam burada yeniyim ve bilgisayardan çok fazla anlamam desteğinize ihtiyacım var sistem toplayacağım [H3 id='Asus+Prime+B650M-K+AMD+B650+6400+MHz+OC+DDR5+Soket+AM5+mATX+Anakart']*Asus Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart[/H3] [H3...
Geri