Arama sonuçları: *

• Users: mustyyz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mustyyz

Fantech Kanata S Wireless mouse alınır mı?

Fantech Kanata S Wireless mouse alınır mı? almayı düşünüyorum https://ulugames.com.tr/products/fantech-kanata-s-wireless-wg9s?variant=41968555786349
  2. mustyyz

Sosyal medya gezinirken karşılaştığım görüntü bozuklukları ne yapmalıyım?

arkadaslar selam bılgısayarımda bır kac gundur bı sorun farkettım youtube instagram gibi sosyal medya hesaplarında gezınırken fotografını asagı koydum o tarz bozulma denılebılecek goruntuler gordum mor kareler cıkıyor sızce sorun nedır bu durum benden kaynaksız bır bug felan mı ne yapmalıyım
  3. mustyyz

Bilgisayar kapaliyken ekipmanlarin calismasi normal mi?

Arkadaslar selam birkac hafta once yeni bir sistem almistim dun bu sistemde sabah sistemi acmak uzere oturdugumda bilgisayar kapali haldeyken klavyeye bastigimda isiginin yandigini farkettim bu da benim acayipime gitti cunku ayni sekil mousea basinca onun isigi yanmiyor sadece klavyede yaniyor...
  4. mustyyz

Beyaz kablosuz mouse önerisi

selam arkadaşlar yakın zamanda bir mouse almayı planlıyorum bütçem 1600 cs,valo gibi fps oyunları oynuyorum genelde kablosuz olması benim için önemli beyaz olursa güzel olur beyaz ekipmanlara takıntım var biraz ama siyah da önerebilirsiniz sıkıntı olmaz indirim felan varsa söyleyebilirsiniz...
  5. mustyyz

Kasa isiklarinin rengi nasil degisir

Arkadaslar donanimarsivi kanalindaki son hair sistemi (7700xt+r5 7600 olani) satin aldim fakat fazeon f8 kasasindaki isiklarin rengini nasil degistirebilecegimi cozemedim veya hangi kabloyu takmam gerektigini alan arkadaslar veya bilgisi olanlar aydinlatirsa cok mutlu olurum
Geri