Arama sonuçları: *

• Users: Berat4123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berat4123

Deneyimlerinize göre en stabil nvdia driver sürümü hangisi

son driverden sonra droplar düşük fps ler resident evil requieme optimize diye indirmiştim fakat baya bi sorunlu bana en stabil ve düzgün çalışan driveri önerir misiniz?
  2. Berat4123

Psuda coil whine sorunu var herhangi bir zarar verirmi sisteme

arkadaşlar uzun zaman boyunca sesin ekran kartindan geldiğini dusunuyordum fakat ses psudan geliyormuş bugun dikkatli bir inceleme yaptiginda farkettim😄 ses biraz kulak tirmaliyor sizce ses herhangi bir sorun yasatirmi
  3. Berat4123

Bilgisayari yeni topladık bios ekranına atmıyor

bilgisayari yeni birleştirdik fanlar falan çalışıyor ekran kartındada sorun yok ama sinyal yok diyip kapanıyor sorun nedir
  4. Berat4123

Kasa içindeki kabloları tam olarak ne yapacağız

fotoğrafı aşağıya bıraktım
  5. Berat4123

Nvdianin son dirverini yükleyen varmı

son dirveri kuran biri varmı herhangi bir sorun varmı ona göre bende kuracağım bi önceki sürüm sorunluydu bende
  6. Berat4123

Valorantta 500 fps alırken 200 lere düştü sebebi nedir

arkadaşlar ekran kartınü ddu ile silip yeniden kurmuştum ondan sonra fps im 200 lere kadar düştü sebebi nedir bilen varmı
  7. Berat4123

Valorantta 500 fps alırken 200 lere düştü sebebi nedir

arkadaşlar ekran kartınü ddu ile silip yeniden kurmuştum ondan sonra fps im 200 lere kadar düştü sebebi nedir bilen varmı
  8. Berat4123

Nvdia son driveri sorunlumu

son driver güncellemesini yapan varmı ben yaptım ama sorunlu gibi duruyor googlede gezinirken falan saçma takılmalar oluyor birde valoda çözünürlük düşürdüğüm zaman oyunun rengi grileşiyor sürüm düşürmelimiyim sizce
  9. Berat4123

Cam mousepad algılamama sorunu

arkadaşlar cam mousepad aldım ama algılamama sorunu var bi forumda renkten dolayı algılamayacağını söylediler benimki siyah ve beyaz karışık renkte ondan dolayı olabilirmi bazen kaymayip bazen kayıyor çünkü
  10. Berat4123

Bu mousepad nasıl sizce

https://ulugames.com.tr/products/ulugames-aruw-poron-mousepad?variant=43643261780077 yanında skatez ile geliyor alınır mı?
  11. Berat4123

800 tl ye mousepad önerisi

max 800 tl bütçem var mousepad önerebilir misiniz? hazır kasım indirimleri varken almak istedim
  12. Berat4123

Furmark testi sonuçları nasıl

yarım saat sonucundaki değerler
  13. Berat4123

50k bütçeye en mantıklı iphone

evet başlıltaki gibi 50k bütçem var iphone istiyorum sizce en mantıklı hangisi
  14. Berat4123

Evimde türk telekom vdsl alt yapısı var o altyapıya türkell kullanabilirmiyim

evimde türk telekom vdsl alt yapısı var yani bu altyapı varken evde birde türk telekom modemi varken gidip türkcellden bir ev internet tarifesi alsam kullanabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu kablonet falan türk telekomun alt yapısını kullanıyorda türkcellde kullanıyormu acaba
  15. Berat4123

Türk telekomdayım operatör değişmek istiyorum öneri

50 mbps gibi bir çekim hızına 850 tl istediler zaten düzgün çekmiyor bende operatör değiştirmeye karar verdim uygun fiyatlı minimum 100 mbps olcak bir ev internet paketi önerebilir misiniz? aklımda türkcell var ama 500 mbps ye ilk 2 ay ücretsiz sonraki 8 ay 800 tl
  16. Berat4123

Evimde adsl mi vdsl mi var nasıl öğreneceğim

sorguladığım zaman sadece altyapı yok diyor nasıl öğrenebilirim
  17. Berat4123

10 bin oyunlu steam hesabı

valla 10k oyun var bir iki guzel oyun vardir belki bulursaniz banada söylersiniz😀 kullanici adi: tinyagonizingraven şifre: B9TAY7DYS9A4
  18. Berat4123

Kasa fisi prizdeyken elektrik saliselik gitti geldi

şimdi arkadaşlar normal bir şekilde valorant oynuyodum bi anda odanin isigi yanip sondu ve klimanin motoru falan tamamen durdu yani elektrik saliselik gitti geldi ama pc de hic bir sekilde kapanma olmadi bende sasirdim bu duruma(akım korumalı prizim yok) daha sonra bilgisayarı kapadığımda her...
  19. Berat4123

Hikayeli oyun önerecek olan varmı

çok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
  20. Berat4123

Kule tipi aldım macunumu süremedim acaba

arkadaşlar kule tipi soğutucu aldım ama sıcaklık değerleri stres testinde 87 derece islemci:r5 7600 soğutucu:thermalright assassins king 120 se
Geri