son driverden sonra droplar düşük fps ler resident evil requieme optimize diye indirmiştim fakat baya bi sorunlu bana en stabil ve düzgün çalışan driveri önerir misiniz?
arkadaşlar uzun zaman boyunca sesin ekran kartindan geldiğini dusunuyordum fakat ses psudan geliyormuş bugun dikkatli bir inceleme yaptiginda farkettim😄 ses biraz kulak tirmaliyor sizce ses herhangi bir sorun yasatirmi
son driver güncellemesini yapan varmı ben yaptım ama sorunlu gibi duruyor googlede gezinirken falan saçma takılmalar oluyor birde valoda çözünürlük düşürdüğüm zaman oyunun rengi grileşiyor sürüm düşürmelimiyim sizce
arkadaşlar cam mousepad aldım ama algılamama sorunu var bi forumda renkten dolayı algılamayacağını söylediler benimki siyah ve beyaz karışık renkte ondan dolayı olabilirmi bazen kaymayip bazen kayıyor çünkü
evimde türk telekom vdsl alt yapısı var yani bu altyapı varken evde birde türk telekom modemi varken gidip türkcellden bir ev internet tarifesi alsam kullanabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu kablonet falan türk telekomun alt yapısını kullanıyorda türkcellde kullanıyormu acaba
50 mbps gibi bir çekim hızına 850 tl istediler zaten düzgün çekmiyor bende operatör değiştirmeye karar verdim uygun fiyatlı minimum 100 mbps olcak bir ev internet paketi önerebilir misiniz? aklımda türkcell var ama 500 mbps ye ilk 2 ay ücretsiz sonraki 8 ay 800 tl
şimdi arkadaşlar normal bir şekilde valorant oynuyodum bi anda odanin isigi yanip sondu ve klimanin motoru falan tamamen durdu yani elektrik saliselik gitti geldi ama pc de hic bir sekilde kapanma olmadi bende sasirdim bu duruma(akım korumalı prizim yok) daha sonra bilgisayarı kapadığımda her...