Arama sonuçları: *

• Users: Berat4123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berat4123

Furmark testi sonuçları nasıl

yarım saat sonucundaki değerler
  2. Berat4123

50k bütçeye en mantıklı iphone

evet başlıltaki gibi 50k bütçem var iphone istiyorum sizce en mantıklı hangisi
  3. Berat4123

Evimde türk telekom vdsl alt yapısı var o altyapıya türkell kullanabilirmiyim

evimde türk telekom vdsl alt yapısı var yani bu altyapı varken evde birde türk telekom modemi varken gidip türkcellden bir ev internet tarifesi alsam kullanabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu kablonet falan türk telekomun alt yapısını kullanıyorda türkcellde kullanıyormu acaba
  4. Berat4123

Türk telekomdayım operatör değişmek istiyorum öneri

50 mbps gibi bir çekim hızına 850 tl istediler zaten düzgün çekmiyor bende operatör değiştirmeye karar verdim uygun fiyatlı minimum 100 mbps olcak bir ev internet paketi önerebilir misiniz? aklımda türkcell var ama 500 mbps ye ilk 2 ay ücretsiz sonraki 8 ay 800 tl
  5. Berat4123

Evimde adsl mi vdsl mi var nasıl öğreneceğim

sorguladığım zaman sadece altyapı yok diyor nasıl öğrenebilirim
  6. Berat4123

10 bin oyunlu steam hesabı

valla 10k oyun var bir iki guzel oyun vardir belki bulursaniz banada söylersiniz😀 kullanici adi: tinyagonizingraven şifre: B9TAY7DYS9A4
  7. Berat4123

Kasa fisi prizdeyken elektrik saliselik gitti geldi

şimdi arkadaşlar normal bir şekilde valorant oynuyodum bi anda odanin isigi yanip sondu ve klimanin motoru falan tamamen durdu yani elektrik saliselik gitti geldi ama pc de hic bir sekilde kapanma olmadi bende sasirdim bu duruma(akım korumalı prizim yok) daha sonra bilgisayarı kapadığımda her...
  8. Berat4123

Hikayeli oyun önerecek olan varmı

çok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
  9. Berat4123

Kule tipi aldım macunumu süremedim acaba

arkadaşlar kule tipi soğutucu aldım ama sıcaklık değerleri stres testinde 87 derece islemci:r5 7600 soğutucu:thermalright assassins king 120 se
  10. Berat4123

Bu fiyat bandına bu soğutucu alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ arkadaşlar bütçem bu kadar sizce bu fiyata bu soğutucu alınır mı? yoksa başka alternatifler varmı kafamda şu sogutucuda var ama...
  11. Berat4123

Alacağım soğutucu kasaya sığarmı

arkadaşlar kule tipi alacağımda sığarnı sığmazmı diye arada kaldım soğutucu:https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  12. Berat4123

Ekran kartına overclock yapayımmı sizce

arkadaşlar hepinize merhaba rtx 5060ti 16gb bir ekran kartım var geçenlerde sıcaklık değerlerine bakmak istedim %98 gibi bir kullanımda ekran kartı 56-57 derecelerde dolanıyodu ki bence bu değerler çok ama çok düşük bende overclock yapsammı acaba diye düşündüm ve size sormak istedim birde ekran...
  13. Berat4123

Hangi kule tipi soğutucuyu almalıyım

şu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  14. Berat4123

1k ya kule tipi soğutucu önerisi

başlıkta yazdığı gibi 1k ya (100-200 tl arttırabilirim bütçeyi) kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  15. Berat4123

Işlemcim çok ısınıyo undervolt yapmalımıyım

işlemcim valorantta 95 derecelere kadar çıkıyor bende undervolt yapayım dedim fps farkı çok olmuyormuş galiba her neyse işlemci boştayken 1.324 voltta çalışıyor kaça sabitlemeliyim sizce boşta bile 60 derecede çalışıyor
  16. Berat4123

Valorant vandal bıçak ghost önerisi

arkadaşlar vandal bıçak ve ghost önerisi lazım ama oyuna fazla para yatıranıyorum yani üçünede sadece 1 tane alabilirim sıkılmayacağım skin önerir misiniz? üçünede kafamda bi kaç skin var aslında vandalda gaia ghostta yağmacı bıçaktada ulupençe var ama sizdende öneri almak istedim
  17. Berat4123

Bilgisayarı kapadıktan sonra fişini çekiyorum

arkadaşlar merhaba öncelikle benim eski bi bilgisayarım vardı hep fişi takılı kalıyodu bir gece elektrikler çok kez gidip gelmiş birde bizim buralarda elektrik kesintisi fazla oluyor her neyse o geceden sonra sistem tamamen çöp olmuştu açtığımda pc çalışıp 5-6 saniye sonra kapandı fişi cikartıp...
  18. Berat4123

Zamanın ötesi vandalmı gaia vandalmı

bugun mağazama zamanin otesi vandal gelmiş gaia bekleyeyimmi alayımmı gaia yerine ulupençe gelirsede alabilirim yoksa direkt zamanın ötesi vandalmı alayım kafam çok karışık
  19. Berat4123

Fan veya ekran kartından aşırı yüksek bir şekilde ses geliyor

arkadaşlar marvel spiderman miles morales oynuyodum bi yere gitceğimiz için tam oyundan çıkacaktım çok yüksek bir ses duydum motor sesine benzer choil whine sesimi diye oyundan çıktım ekran kartını yük altından çıkarttım ama ses hala devam ediyordu ve hala pc yi açmadım ses fanlardanmı yoksa güç...
  20. Berat4123

Zamanın ötesi vandal alınır mı?

arkadaşlar gaia veya kuronami vandal bekliyorum ama bugun zamanın ötesi gelmiş alayımmı sizce değermi sizce
Geri