Arama sonuçları: *

1. S

Berserkin 2016 2017 animesi kaçıncı cilt mangadan başlıyor?

Berserkin 2016 2017 animesi kaçıncı cilt mangadan başlıyor arkadaşlar? ChatGPT 15 diyor ama tam emin olamadım, sizin de fikirlerinizi bekliyorum, yardımcı olanlara teşekkürler.
  2. S

Berserk 2016 2017 mangasını nerden bulabilirim

Merhaba arkadaşlar berserkin 1997 animesini bitirdim çok güzeldi 2016 ya başladım ama adamlar berbat etmiş gerçekten animeyi mangası varmıdır bunun varsa bilgilendirebilen olursa sevinirim.
  3. S

Fiziki yapamıyorum salmalı mıyım

Arkadaşlar merhaba dönem başında kimyam da iyi değildi ama düzelttim baya çok iyi şu an matematiğimde çok güzel fiziği ne olursa olsun bir türlü anlayamadım hiç sevemedim okuldaki hocamız da adam akıllı hiç bir şey anlattığı yok sizce fiziği salıp mat ve kimyaya mi yüklenmek yoksa ağlaya ağlaya...
  4. S

Babam asosyel ne yapmam lazım

Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi işten geldiği zaman bilgisayarın başına oturur gece 1'e kadar kalkmaz şu zamana kadar hiç arkadaşı olduğunu görmedim karşıma alıp düzgün şekilde konuşsam beni tersler insanları hiç sevmez herkese gıcık kapar adama diyorum gel baba camiye gidelim mi mangal...
  5. S

Pump pre workout sız nasıl arttılır

Sorum başlıktaki gibi bilenler yardımcı olursa sevinirim pre workout dan kastım toz olarak satılanlar
  6. S

Baltanın demir sapı hep baltanın tahtasından çıkıyor

Evet arkadaşlar baltanın demir sapı hep tahtadan çıkıyor sabitleme için yapabileceğim bir şey varmı
  7. S

Seni kıskanan ve gıcık eden insanla kavga mı etmeliyim

Merhaba arkadaşlar sınıfta beni gıcık eden ve kıskanan bir çocuk var futbol oynarken bedende beni itiyor bilerek arkadan çelme falan takıyor bende buna bir şey de miyim diyorum zaten bu çocuk sınıfta bir tek benimle de sorun yaşamıyor 3 4 kişiyle sorun yaşadı ve kavga etti böyle sınıfı diyerek...
  8. S

Boksta peek a boo stili

Merhaba arkadaşlar peek a boo stilini nasıl öğrenebilirim bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim cevap yazanlara teşekkürler.
  9. S

Oyun çıkartmak için en iyi platform hangisi?

Merhaba dostlar başlıktaki gibi arkadaşla bir indie korku oyunu çıkartacağız yakında Steam mi? daha iyidir yoksa Epic games mi?
  10. S

Squid game 3.sezon hayal kırıklığı

Evet arkadaşlar başlıktaki gibi müthiş finaller yapabilirken senarist en kötüsünü bulmayı başarmış bomboş olay örgüsü yapmışlar sizler ne düşünüyorsunuz.
Geri