Arama sonuçları: *

• Users: YusufEymen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Güvenilir yerden 7800x3d için anakart önerisi

Selam, MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi almıştım Hepsiburada'dan ama RAM slotlarında sorun var iade edeceğim. Bu sefer adam gibi yerden güzel bir şey almak istiyorum. Şu an İncehesap'taki ASUS B650E-WI-Fi 9400TL fiyatla iyi bir seçim gibi. Sorun belki hatalı montajdam oldu bilmiyorum ama 4 slottan...
  2. Y

Msi a850g güç kaynağı alınır mı?

Selam. Bu güç kaynağını 9070XT Red Devil ve 7800X3D sistemim için düşünüyorum. Kendimce nedenlerden dolayı Ankara'da oturuyorum ve fiziksel almak istiyorum. Daha önceden FSP vita GM 850W almıştım sistemi açar açmaz bozuldu ve iadeye gönderdim. Bozulunca hesap sorabileceğim gidebileceğim bir yer...
  3. Y

9070xt & 7800x3d için kaliteli güç kaynağı önerisi

Selam. Dün sistemimi topladım fakat aldığım FSP vita GM 850W güç kaynağı bozuk çıktı ve iade ettim. Enermax istemiyorum ve bu sefer uzun süre kullanmak için birkaç koşul var alacağım PSU'nun sahip olması gereken. 1-Ankara'da oturuyorum fiziksel olarak gidip alabileceğim ve özellikle vatan...
  4. Y

LCD ekranlı sıvı soğutma önerisi

Selam, bir sıvı soğutucu arıyorum ve LCD kazık ama olsun isterim. Hele 7800X3D işlemcim için çok kazık ama güzel olur. Ne kadar az, o kadar iyi benim için. RGB fana ihtiyaç yok hatta fanları TL-M12-S fanlarla değişeceğim uyumlu olmasını istiyorum. Sizce LCD değer mi? Ne önerirsiniz? Warframe...
  5. Y

Xpg caster vs xpg lancer ram ACİL!!!

Selam dostlarım, bu aralar çok sık konu açar oldum çünkü tek konuda cevaplanamayacak kadar sorum var. Bugün bitmeden RAM'imi almayı düşünüyorum ve en cazip bu iki seçenek gibi geldi. XPG caster 5249 TL, XPG Lancer ise 5460 gibi bir şey. Hangisini almalıyım? İşlemcim 7800X3D ve anakartım B650...
  6. Y

Xpg lancer RAM alınır mı?

Arkadaşları merhaba,yavaştan sistemi topluyorum ve sırada ram var.Xpg lancer cl30 6000mhz 32gb almayı düşünüyorum nasıldır?Xpg caster alacaktım ama expo yokmuş galiba hem eski bir model diye tercih etmedim.Ayrıca en ucuz gamegarajda 5460 tl gibi bir fiyata buldum daha ucuzu var mı ve game garaj...
  7. Y

B650 tomahawk/Asus TUF/Aorus elite sahipleri buraya!!

Selamlar dostlarım,Bu üç anakartın arasında resmen ezileceğim.Asus tuf alacaktım hem b650e olan tek model,kioxia pro ssd alacağım için (ısınan bir ssd kendisi) vazgeçtim çünkü vrmler süper değilmiş galiba.Tomahawk süper lafım yok zaten,Aorus elite cw durumları varmış onu atladım.B850 eagle wifi...
  8. Y

7800x3d ve 9070 XT için hangi PSU alınmalı?

Selamlar, sistemime PSU arıyorum birkaç şey buldum ama emin değilim.Bütçe 6500 falan diyebilirim ama biraz çıkar. Sistemim şöyle: Red Devil 9070 XT, 7800x3D, B650 ASUS TUF'ya da Tomahawk, O11 vision compact, Kioxia Exceria Pro, XPG caster CL30 RAM, Lian Li galahad II Lite performance. Aklımda...
  9. Y

7800x3d için hangi anakartı almalıyım?

Selam, biraz araştırdıktan sonra X serisi ya da B850 gibi anakartların overkill olduğu öğrendim ve ben de öyle düşünüyorum. Parçalar şöyle: 7800X3D, Kioxia Exceria Pro 2TB ve XPG Lancer 32 GB CL30 6000MHz. Şunları buldum özellikle ASUS TUF ve Tomahawk ilgimi çekti. SSD'nin ısındığını duydum bu...
  10. Y

7800x3d için sıvı soğutma önerisi arıyorum!!.

Selam dostlar, bu sıvı soğutma işlerinde kafam çooook karııştı yardımınıza ihtiyacım var. Gerekli olmadığını biliyorum ama sıvı soğutma görünüşten dolayı tercihimdir. Yine görünüş için fanları TL-M12 -s ile değişmek istiyorum ve sorun burada başlıyor. Lian Li galahad II Lite performance...
  11. Y

Sıvı soğutmayla haşır neşir birilerini arıyorum!!!!

Selamlar dostlarım galahad II lite performance https://www.pttavm.com/lian-li-galahad-ii-lite-performance-aio-360mm-siyah-argb-islemci-sivi-sogutucu-g89-ga2l36pb-00-p-1242287065?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.36.9 almayı düşünüyorum ama fanları...
  12. Y

7800x3d için hangi anakartı önerirsiniz?

Dostlarım selam, 7800x3DLi, 9070XTli bir sistem toplamak istiyorum. Anakart konusu cidden kafamı karıştırdı. X670e ile B650, B850'nin çift yonga dışı bir farkı var mı? O ikinci yonga da sadece girişlere etjki ediyordu galiba. Gerek var mı ekstra vermeye? Ya da B650'lerin üretiminin durucağını...
  13. Y

7800x3d için en iyi sıvı soğutma nedir?

Dostlar selam. Görünüş amaçlı bir sıvı soğutma alacağım ama tabii ki sessiz ve performanslı olması da önemli. Arctic'in en iyi olduğunu biliyorum ama görünüşü iyi bulmuyorum. Şunları buldum. DeepCool LT720 4.600(sesi yüksekmiş.) Lian Li galahad II Lite performance 4.719(çok beğendim bir şikayet...
  14. Y

7800x3d & 9070 XT sistem topluyorum!

Selam herkese, 2 yıllık bir araştırma sürecinden sonra şu bilgisayarı artık dizeyim dedim. Elimde bir tek monitörüm,(XG27AQDMg OLED)ve ekran kartım (Red Devil 9070 XT) var. XG27'yi takip ediyordum fiyatı da 44'lerden 27'lere düşmüş olduğunu gördüö hemmenncecik kaptım. Red Devil de çok beğeniyor...
  15. Y

100bin tl tatil önerisi

Dostlar selam. 2 yetişkin 1 çocuk (yaş 12)Aquaparkı olan, 4 gece 100bin altı olacak güzel bir hotel arıyorum, fikirlerinizi almak istedim. 5 yıldızlı olması, yemek çeşitliliği ve kalitesi, oda temizliği ve büyük aqupark gibi unsurlar önemli. Ne önerirsiniz? Gerekirse azıcık çıkarım. Ya da yurt...
  16. Y

9800x3d & 9070 XT sistem 89-90bine alınır mı?

Dostlar merhaba, sistem toplamak istiyorum hatta 32bin TL'ye gaming gecesinden Red Devil 9070XT aldım bile. Son fiyat fan her şey dahil 89-90k ediyor. Gaming gecesinden beklediğim indirimler var (9800X3D tray, X670 anakart).görünüşe önem veriyorum bu yüzden kada ve fanlara biraz fazla vereceğim...
  17. Y

Bu sistem alınır mı?9800x3d ve 9070xt

Dostlarım merhab.Bu sistemi almayı düşünüyorum hatta ekran kartını aldım bile.9800x3d gaming gecesinde 19000tlye düşüyor,ram ise 4800tlye.32000tl ye de red devil aldım o da gaming gecesi.Psudan emin değilim,enermax revolution 1200w daha iyi olabilir.Bu haliyle 86.800tl tutuyor.Kada görünmemiş h9...
  18. Y

2TB M2 SSD önerisi??

Dostlar hepinize merhaba,bilgisayar diziyorum ve ssdden emin değilim.M2 kaliteli bir şey olsun.Şunları buldum: Kioxia Exceria Pro:6000tl Kingston renegade:7200tl Samsung 990 pro:8300tl Aslında renegade fiyatı üzerine çıkmak istemiyorum fiyat olarak bir de renegade’in 2 modeli var biri daha...
  19. Y

Red devil 9070xt için bileşen önerileriniz nedir?

Dostlarım hepinize merhaba,cuma günü gaming gecesinden 31.999tlye red devil 9070xt aldım.Ağustosa kadar da kalanını tamamlamak istiyorum.Ekran kartı dahil 88bin kadar bir bütçem var.Aklımda şunlar var işlemci:Gaming gecesine gelirse 9800x3d,gelmezse 7800x3d. anakart:B850 düşünüyordum ama cuma...
  20. Y

Yarım saat sonra busistemi alacağım,nasıl?(ACİL VE ÖNEMLİ)

dostlar yarım saat içinde incehesap gaming gecesi üzerinden bir sistem dizeceğim.Son fikirlerinizi almak istedim.Parçalar: İşlemci:7800X3D RAM:Kingston beast rgb ddr5 6000mhz cl30 ram anakart msi pro x870 p wifi 8200hz oc yada msi mag x670e tomahawk wifi gaming ekran kartı powercolor red devil...
Geri