Arama sonuçları: *

• Users: H2hakan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Mchose v9 pro satın aldım yardım lazım!!

Merhaba dostlar üste yazdığım gibi Mchose v9 pro satın aldım, bu kulaklığı daha kaliteli birsey için nasıl kullanmam lazım fps oyunlarında ses kasmak için satın aldım hangi uygulamayi yüklemeliyim nasıl bir ayar yapmalıyım bilgi verirseniz çok iyi olur eyvallah!
  2. H

Yardım Steelseries nova 7 gen 2 sonar ayarları

Merhaba dostlar Steelseries nova 7 gen 2 satin aldım fps oyunları için sonar ses ayarlarını bilen yardımcı olabilecek var mı ve uygulama içerisindeki diğer ayarlar nasıl olmalı teşekkürler.
  3. H

5.000 TL kulaklık önerisi(Razer blackshark V2 X iade)

Beyler yazdığım gibi Razer blackshark V2 X kulaklığı yaklaşık 10 gün önce Amazon’dan satın alıp denedim ancak zula , valorant tarzı fps oyunlarında ses kasmak için iyi yeterli değildi yaklaşık 5 K civarında f/p bir kulaklık arıyorum ses kasarken rahat rahat kasmak istiyorum önerilerini...
  4. H

Numara üzerine kayıtlı iPhone

Merhaba beyler tek hat numarası üzerine kayıtlı iPhone marka telefonlar uygun fiyata satılıyor. Bu şeyler gerçek mi yoksa dolandırıcı mı, alinir mi bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi Fiyat listesini ekliyorum.
  5. H

Google her aramayı açmıyor?

Beyler yeni sistem topladım bgooglede arama yaptigimda cikiyor ama tıklayınca açmıyor güvenli mod gibi birsey mi var acaba ?
  6. H

Oyunda tam ekran yapamiyorum ?

Beyler zula oynuyorum girişte böyle kaldı tam ekran yapamiyorum f11 e bastım ama tak ekran olmuyor.
  7. H

AMD driver takılma sorunu

Beyler rx9060 xt 16 gb kullanıyorum driver ayarları değiştirdim dün oyun daha çok fps veriyor ana takılma falan olur driver nasıl sıfırlayabilirim yada direk driver silmek istiyorum çözüm önerileriniz var mı ?
  8. H

Yardım R7 7700x 95 dereceye çıkıyor

iyi geceler arkadaşlar yemi sistem topladım R7 7700x + phantom sprit 120 se sistemi açar açmaz 40-45 derecelerde, yük testi yaptığımda ise 5 saniyede 95 derece oluyor montajında yanlış yapmis olabilirim dediğim için söküp temizliğini yapıp termal macununu sürüp tekradan taktım ancak değişen hiç...
  9. H

Hava soğutma sökme işlemi

Merhaba dostlar işlemcime( R7 7700x) herhangi bir yük bindiğinde saniyesinde 95 dereceye cikiyor bu yüzden hava soğutmam temas etmiyor diye düşünüyorum. Suan sistemden sokup termal macununu yenileyip tekrardan takacağım ancak eski termal macunu alkollu ıslak mendil ile silin deniliyor normal...
  10. H

Uygulama ana sayfaya taşıma

Merhaba dostlar bilgisayar ayarlarından fazla anlamadığım için sormak istiyorum alt çubukta bulunan dosyalar vs uygulamalari nasıl ana sayfada gösterebilirim teşekkürler.
  11. H

Beyler Windows 11 pro key i nereye yazacağım

Beyler Windows 11 pro key i nereye yazacağım bilgisi olan var mı ?
  12. H

Windows 11 Pro OEM lisans key

[H3 id='Windows+11+Pro+OEM+lisans+key+satn+aldm+sistemime+bu+kodu+girdikten+sonra+format+vs+bir+ey+yapmam+gerekiyor+mu+hi+bilgim+yok+aydnlatirsaniz+sevinirim']Windows 11 Pro OEM lisans key satın aldım sistemime bu kodu girdikten sonra format vs bir şey yapmam gerekiyor mu hiç bilgim yok...
  13. H

R7 7700x stres testinde 95 derece

Merhaba sistemi kendim topladım soğutucu olaraka Thermaltake Phantom sprit 120 s kullanıyorum OCCT testi açtığım 2. saniye 95 derece oldu kapatigimda ise saniyesinde 48 dereceye düştü ayrıca termal macun biraz harç kıvamındaydı biraz katıydı acaba ondan dolayı mı?
  14. H

Windows 11 pro keys önerileri

Beyler yeni sistem dizdim ayarları falan yapıyorum ama kişiselleştirme için Windows keys lazım güvenilir yerden W11 Pro için keys lazım oem falan varmış o nedir ?
  15. H

Valorant girişte bu hatayı veriyor

Sistemi yeni dizdim oyuna girdikten 2 dk sonra bu hatayı veriyor. VAN9003 This version of Vanguard requires UEFI secure boot to be enabled in order to play. See the Vanguard notification center in the tray for more details Dosya boyutu büyük olduğu için kabul etmedi yazıyı kopyaladım
  16. H

Yeni sistem için test uygulamalari ?

Dostlar yeni sistem kurdum yüklemem gereken uygulamalalar var ama bulamadım veya site güvenilir mi bilmediğim için indirmedim orijinal linkleri varsa atarsanız çok iyi olur. Alt sıradaki sistem gücü test uygulamalari lazım.
  17. H

Windows 11 pro ve ilk kurulum

Merhaba dostlar, yeni sistem parçaları aldım ve kendim kurdum ancak tam emin olmadığım için bir bilgisayarcıya göstermek istedim. Kurulumum tamamlanınca bilgisayarcı flash bellekten Windows 11 Pro kurdu ve bazı güncellemeler yaptı. Windows için lisans mevzusu varmış lisans nedir hiç bilgim yok...
  18. H

Bu kablo nereye takılmalı ?

Fotoğraftaki gibi kasaya bağlı bir kablo duzeni var LED falan yazan oradan SATA kablosunu taktım ayrıca sataninda kablo ucu var onu anakartta bir yere takmam gerekiyor mu? Kasa MSI MAG Forge 121a 750W. ASUS Prime B650 m r anakart.
  19. H

Sıfırdan sistem birleştirme

Selamın aleyküm beyler ilk defa sistem birleştireceğim şuan monitör hariç bütün parçalarım elime ulaştı( monitör yarın gelecek) Kasam [H3 id='URLhttpswww.incehesap.commsiMSIURL']MSI[/H3] Bu kasayla nasıl başlamam lazım modüler bir güç kaynağı yok kabloları alttan bile çıkaramadım yardımcı...
  20. H

MSI MAG Forge 121a B75 PCI-E5 750W kasa

Dostlar linkini verdiğim kasanın içerisinde bulunan güç kaynağı modeli nedir bilen var mı alta nebi akgunun güç kaynağı listesindeki modelleri bırakacağım bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim...
Geri