Arama sonuçları: *

• Users: chaspinx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. chaspinx

Hem iş hem oyun için uzun süre sarjlı mouse önerisi

Merhaba dostlar home office çalışıyorum iş dışındada aktif oyun oynuyorum fps moba karışık.Hem uzun süre sarjı gidecek hemde düzgün hz değerlerine sahip bir mouse öneriniz var mı acaba bütçe 10k max
  2. chaspinx

YENİ PC ALT TAB SORUNU

Merhaba dostlar oyunlarla çözünürlüğüm aynı 1920x1080 ikinci monitörümde aynı çözünülürüğe sahip ikiside 1080p monitörler sadece hzler farklı.Lol valo fifa aklınıza ne gelirse alt tab attığımda oyun ya bozuluyor yada çok geç geliyor siyah ekran kalıp bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı acaba ...
  3. chaspinx

IPHONE 16E ALINIR MI ?

detaylı testleri yapılmış iphonedo kanalında bana çok mantıklı geldi 128 GB alacağım zaten 41k gözüküyor güncel mediamarkt'ta sizce almaya değer mi.iphone 15 pro max'e o kadar para vermektense bunu 41kya almak bana mantıklı gözüküyor youtube inceleme link : satın alma link ...
  4. chaspinx

Yeni pc performans sorunu yaşıyorum lütfen yardım

Sürücülerim biosum güncel.Son nvidia sürücü güncellemesi sorunlu dendi 577.00 sürücüsüne geçiş yaptım.Gta V'de fps drop yiyorum sürekli olarak anlayamıyorum maalesef neyim eksik anlayamadım furmark testini aşağıya bırakıyorum tavsiye rica ediyorum sizden daha eski ekran kartı sürücüsüne mi...
  5. chaspinx

M2 ve eski tip ssd beraber kullanmak

Merhaba dostlar sıfırdan pc topladım önce ki kasamda kullandığım m2 ve eski tip bir ssd beraber takılı.Anlamadığım şekilde bir ağırlık var windowsta eski tip ssd kaynaklı olabilir mi? windows m2ye kurulu 5070 12 gb oc h650M R R5 7500F sistem özelliklerim bu şekilde
  6. chaspinx

7500F & 5070 12 GB HO/GO ?

R5 7500F [H3 id='Thermalright+Phantom+Spirit+120+SE']Thermalright Phantom Spirit 120 SE[/H3] [H3 id='ASUS-PRIME-RTX5070+OC']ASUS-PRIME-RTX5070 OC[/H3] [H3 id='Asus+Prime+B650M-R']Asus Prime B650M-R[/H3] [H3...
  7. chaspinx

İLK TOPLAMA PC SON DETAYLAR

ilk defa kendi bilgisayarımı topluyorum bütçem dahilinde bu gece siparişini geçeceğim parçaları iletiyorum aynı paralara bu daha iyi olur diyeceğiniz bir öneriniz var ise çok minnettar olurum. ASUS PRIME RTX 5060 Ti OC 16GB Ekran Kartı ASUS PRIME B650M-R AMD DDR5 7200+(OC) HDMI M.2 AM5 Patriot...
  8. chaspinx

Çözüldü✓ PARÇALARA UYGUN KASA+PSU LÜTFEN

ASUS PRIME B650M-R AMD DDR5 7200+(OC) HDMI M.2 AM5 ASUS PRIME RTX 5060 Ti OC 16GB Ekran Kartı Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB X2 (32gb) AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Bu parçaları tek tek alacağım bunlara uygun bir kasa+psu en ucuz f/p olanından ihtiyacım var ekte attığım...
  9. chaspinx

İlk toplama bilgisayarım yardım lütfen

alttaki bileşenler ile bir kasa toplamak istiyorum elimde m2 ssd var onuda takacağım çift m2li bir kasa kurmak istiyorum tavsiye ve yorumlarınıza ihtiyacım var ;
  10. chaspinx

Tek tek toplamak vs hazır sistem (5060 ti 16 gb)

Parçaları en ucuzundan bu şekilde toplayınca fiyatı bu hale geliyor.Tek tek daha iyi parçalarla almak mı yoksa bu kasayı direkt tek çekim almak mı mantıklı sizce.Taksit yapmayacağım bütçem 45.000₺
  11. chaspinx

Monitörüme uygun hazır sistem arayışındayım (50k)

Merhaba dostlar ilk defa hazır sistem satın alacağım tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum ekte ilettiğim görseldeki monitörü bugün sipariş ettim buna uygun 1080p rekabetçi oyunlar oynarken yüksek performans alabileceğim bir sistem önerisi rica edeceğim sizden.Kafanda 5060 ti yada 5070li bir...
  12. chaspinx

Kendi paramla alacağım ilk bilgisayar için tavsiye (40-45k)

Merhaba dostlar hazır sistemler içime sinmiyor bi şekilde tek tek almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu sistemin yanına dell alienware 360hz monitörde ekleyeceğim 1080p işlemci ağırlıklı bir sistem önerisi sunarsanız çok çok mutlu olurum.
Geri