Arama sonuçları: *

• Users: chronicle
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Paytrden olduğunu iddia eden birisi beni aradı

Öncelikle iyi akşamlar dilerim. 12 eylül tarihinde bir siteden valorant points satın aldım ve ödeme yaparken paytr altyapısı ile ödedim. Satın aldığım valorant points tarafıma teslim edilmedi. Ancak ikindi vakti 05 ile başlayan bir numara paytrden aradığını söyledi ve siparişimin bana ulaşıp...
  2. C

Excavator q5 fan çıkartma

Excavator q5 CPU soğutucuyu kasadan çıkartamadım yardımcı olur musunuz. Anakart:Asus H610M-K4
  3. C

Kısayoldan virüs bulaşır mı

dün virüslü bilgisayarıma format attım ancak microsoft hesabımı girdiğim için onedrive eşlemesinden 1 tane oyunumun steam kısayolu ve sadece kısayol yazan bir simge geldi masaüstüme bunlar sorun teşkil eder mi
  4. C

Disk biçimlendirilmiş midir

iyi günler diliyorum herkese. bu sabah bilgisayarımda virüs olduğu şüphesiyle format atarken ssd'mi biçimlendirdim mi hatırlamıyorum. küçük mb halindekileri sildim sadece 447 gb olan kalmıştı ve boş alan 447 gb gözüküyordu. otomatik olarak biçimlendiriliyor mu ve virüs gitmiştir değil mi?
  5. C

Bilgisayarımda virüs var mıdır?

merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım. driverları vs indirdim ve virüs taraması yaptım ancak. Trojan:Win32/Wacatac.H!ml.virüsleri buldu. Ancak virüslü olucak bir şey indirdiğimi düşünmüyorum. Yalnızca İntel Asus ve Nvidianın sitesinden driverları indirdim. bu sırada format usb'si...
Geri