Arama sonuçları: *

• Users: luivan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Çözüldü✓ 67000 tl bu sistem iyi midir

Selamlar hepsiburada üzerinden taksitle almak üzere şöyle bir sistem topladım işlemci ağrılıklı oyunlar oynuyorum ve 1080p monitör kullanıyorum 2 yıl içerisinde monitörle birlikte ekran kartımı da yükseltebilirim ama şimdilik şöyle parçalar seçtim ASUS DUAL RTX 5060 Ryzen 7 9800x3d MSİ B850...
  2. L

50k bütçe bu sistem iyi mi

Merhabalar hayırlı forumlar işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum 1080p oyunculuk için şöyle bir sistem topladım Vatanın %20 indirimine denk getirebilirsem 50kya denk geliyor sizce alınır mı değişim vs. önerebileceğiniz parça var mı
  3. L

S24+ bu fiyata alınır mı

merhaba yeni telefon alacağım s24 fe düşünüyodum ama 10k fazla verip s24+ alma fikri yattı son zamanlarda sonuçta uzun yıllar kullanıcam özellik olarak baya donanımlı bir telefon gibi geldi hepsiburadada 37k şuan bu fiyata alınır mı
  4. L

25-35k arası sistem tavsiyesi

25-35k bütçem var işlemcisi güçlü bir sistem istiyorum 2 hafta önce 28klık ddr5 it radeon kaçırdığıma çok üzülmüştüm da imzalı bir şey beklemeyi düşünüyorum ama yakın zamanda gelir mi bilmiyorum sizce beklemeli miyim ya da önerebileceğiniz bi sistem var mı
Geri