Arama sonuçları: *

1. D

Laptoptan Monitore Dp kablo görüntü aktarımında hertz sürekli değişiyor.

Arkadaşlar dp kabloyla görüntü aktarıyorum Asus Fa507nv laptoptan ktc 25ınch monıtore monıtor 200hz oc yapıyor ben 180 ayarlıyorum ama bilgisayarı her yeniden açtığımda laptopun 144hz çözünürlüğüne düşüyor ben tekrardan 180e çıkarıyorum bunun çözümü var mıdır yada başına gelen teşekkürler.
  2. D

Turknet Fatura Sorunları ve Yardım Talebi

Turknet aboneliği açtırdım arkadaşlar toplam 37 gün kullandım.İlk ay 640tl fatura çıktı 500tl internet hadi 800tl kurulum ücretinin ilk taksitiydi. Sonrasında 8 gün daha kullandım her neyse hizmeti kapattırdım.326.6tl,466.72tl,639.90 tl toplam 1433 lira para ödedim.Bana az önce bi 653tl daha...
  3. D

Aula S99 tuşlara görev atama nasıl yapılır ?

Arkadaşlar aula s99 klavye aldım çok güzel memnunum türkçe zaten ama alt tuşuna basınca windows açılıyor.Birde asus tufa15 laptopa bağlı ve o laptopta fn+alt+r tuşuyla fps,işlemci vs göstergelerini açabiliyordum şu anda açamıyorum. Son olarak keyboardtester sitesinden test yaptım ilginç bi...
  4. D

Laptop monitore bağlandığında kapağı kapalı zararı var mı ?

Arkadaşlar laptop için klavye sipariş verdim evdeyken dp kabloyla bağlayıp oyun oynuyorum haliyle laptopla işim yok kapağını kapalı kullansam düğmeler acaba ekrana temas ediyormu yada sıcaklık ekrana gelerek zarar verebiliyor mu bilmiyorum ne tavsiye edersiniz. Laptop modeli : Asus Tuf A15...
  5. D

Pingimi nasıl daha fazla düşürebilirim ?

Arkadaşlar 1 ay içinde iki defa sıfırdan turknet aboneliği açtım 100mbt paket ve aynı altyapı ve aynı hız olmasına rağmen pingim yüksek çıkıyor ilk abonelikte 4ms iken şimdi 8ms acaba huawei modemi aldılar zte modem geldi onun etkisi var mı yoksa ip falan değişiyormuş gibi durumlardan mı oluyor...
  6. D

KTC H25T7 HDMI KABLO MU DP KABLO ?

KTC H25T7 monitörüm var yakın zamanda Paugge 1.4 USB-C Display Port kablosu aldım VESA sertifikalı değil bu arada ama kaliteli diye aldığım bu kablonun monitör yanında verilen HDMI kablosuna göre daha başarısız olduğunu gördüm. Öncelikle elimde markasız siyah ferit mıknatıslı versiyonu kaç...
  7. D

Temuda bulduğum klavye hangisi sessiz olan seçenek

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100130399723&sku_id=17594861748410&_oak_page_source=501&_x_share_id=75edc86c-55ea-4a68-b765-b02da8a7&_x_sessn_id=ghl9ppy1g0&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1751647607963_1lx0fos2ot&refer_page_sn=10032 Yukarıda linkini verdiğim...
  8. D

1 yıldan fazladır sorunsuz kullandığınız klavyeleri yazar mısınız ?

1 yıldan fazladır sorunsuz kullandığınız mekanik veya mebran klavyenizin modellerini yazar mısınız ? Ona göre sorunsuz kaliteli bi gaming klavye alıcam %75 klavye düşünüyorum.
  9. D

Fiyat Performans En İyi Mekanik ve Mebran oyuncu klavyeleri önerisi

Arkadaşlar bütçe belirtmiyorum ama 500den -2000e kadar en fiyat performans şu anda en alınası sorunsuz çok aşırı sesli olmayan mekanik ve mebran klavyeler nelerdir.Hafif ses olur ama blue switch kesinlikle olmaz liner switch red ve yellow olabilir teşekkürler.
  10. D

Mekanik klavye laptopa type-c girişinden bağlamak mümkün mü ?

Arkadaşlar laptopta usb slotlarım doldu ve laptopum Asus Tuf A15 Fa507nv modeli klavye bir ucu typ-c diğer ucu usb bildiğiniz üzere bunun her iki ucuda type-c olanları varmı yada her iki ucu type -c olan bir kabloyu laptopun type-c yerine taksam aktarım yapar mı bu arada laptopun bitane type-c...
  11. D

Dp kabloyu sarmak ve gevşek gelmesi zararlı mıdır ?

Merhaba yeni almış olduğum paugge 1.4 dp-usb c kablom tam takılmasına rağmen sağa sola oynama ve hafif yarım cm kadar çıkık gibi duruyor. Takmış olduğum laptop modeli Asus Tuf A15 Fa507nv yeni bir laptop yuvası yeni ve kesinlikle bir sorunu yok ayrıca laptop kapağını kapatınca görüntü 1saniye...
  12. D

Mekanik ve Membran Klavyeler Hakkında Bilenler Öneri ve Bilgi

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bir klavye alıcam bir türlü karar veremedim.Mevcut Asus Tuf A15 laptopum var resimde görüldüğü üzere bir masam var. Mekanik hissiyatlı ama çok ses çıkartmayan oyunlarda akıcı olan mekanik yada membran bir klavye almak istiyorum.Kablolu olucak. Genel olarak 90larda...
Geri