Arama sonuçları: *

• Users: ÖmercanXW
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

Su alan monitörde renk solması

Arkadaşlar dün su doldururken şişeyi devirdim yaklaşık bir su bardağı kadar monitörün yüzüne su döküldü sildim bişey yoktu muhtemelen alttan aldı 15-20 dakika sonra renkleri soldu ne yapmam gerekiyor çözümü varmıdır? Monitör MSİ MAG271CV 27”
  2. Ö

3000 TL'ye kadar kulaklık önerisi?

Genel olarak valo cs2 gibi FPS oyunları oynuyorum güzel bi kulaklık önerisi olan varmı acaba?
  3. Ö

İyileştirilmiş batarya kapalı lakin şarj 80’i geçmiyor

Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm öncelikle. Yeni cihaz aldım iphone 15 iyileştirilmiş pili kapatmama rağmen şarjım 80’i geçmiyor şsrj 80 olduktan sonra ayarlardan aç kapa yapıyorum iyileştirilmiş pili düzeliyor normal şartlarda takılıyor hiçbir türlü çözemedim çözüm önerisi olan varsa...
  4. Ö

25000 TL Sadece kasa acil!!!

Arkadaşım 25000 TL'ye sistem toplayacak acilen her türlü öneriye ve bilgiye açığız Yardımcı olursanız seviniriz... İşlemcinin AMD(duruma göre değişebilir). Ekran kartının kesinlikle NVİDİA olması taraftarıyız. Şimdiden teşekkürler...
  5. Ö

SS RİVAL 3 vs Corsair HARPOON PRO RGB hangisini almalıyım ?

Soru çok basit Corsair HARPOON PRO RGB'mi? SS RİVAL 3'mü ? + ve -'lerini yazarsanız çok mutlu edersiniz.
  6. Ö

7000 TL MONİTÖR+KASA

Arkadaşlar ben biraz gezindim birkaç alternatif sistem buldum ama sizlere de danışayım istedim varmı önerisi olan ? 7000 TL MONİTÖR+KASA.
  7. Ö

Gamepower Warcry ARGB Nasıl kontrol ederim ?

Gamepower warcry 6 fanlı ARGB Kasanın fanlarının rgbsini nasıl kontrol ederim? Anakart Asus TUF B450M PRO Mümkünse link bırakırmısınız
  8. Ö

Gamepower Warcry ve cougar 600w 80+ xtc

Warcryın hava akışı iyi midir? ? Cougar psu ıslık sesi patlama mevzusu filan olurmu patlama şans işi ama kalitesi iyi midir ?
  9. Ö

Kioxia SSD'ler sorun çıkartırlarmı kardeşleri OCZ gibi 20 tl farkla team yerine aldım mantıklımıdır ?

Kioxia SSD'ler sorun çıkartırlarmı kardeşleri OCZ gibi 20 tl farkla team yerine aldım mantıklımıdır ? OCZ lerin bazılarında sorun oluyormuş? Toshiba Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 480GB 555/540MB/s 2.5" SATA3 SSD Harddisk
  10. Ö

Yarın monitör alacağım Msi C24G4 mü almalıyım AOC C24G2U mu almalıyım cevaplarsanız sevinirim

AOC 24G2U 24' 1ms 144Hz Gaming Monitör Msi Optix G24C4 23.6” 1ms FreeSync Anti-Flicker 144Hz VA LED Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör Saygılar...
  11. Ö

Öneri AOC 24G2U 24' 1ms 144Hz Gaming Monitör'mü GamePower 27'' GPR27C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör (Samsung VA Panel)'mi yoksa James Donkey 144hzmi

James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör GamePower 27'' Curved 1ms 144Hz (Samsung VA Panel) AOC 24G2U 24' 1ms 144Hz Gaming Monitör Siz olsanız hangisini tercih edersiniz aocun ıps panel olduğunu düşünüp ? yorumlarınız benim için önemli
Geri