Arama sonuçları: *

• Users: Mali7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mali7

Yardım Monitörde dalgalanma oluyor

Daha bugün aldığım Asus tuf gaming VG27AQML1A monitörümde youtube short da video izlerken eklediğim videodaki gibi dalgalanma oluyor sebebini bilen var mı acaba panelde mi sorun var?
  2. Mali7

Yardım Samsung g61sd oled yanığı sorunu var mı?

Öğrenci indiriminden Samsung oled g61sd modelini almak istiyorum özelliklerine baktığımda sıvı soğutma gibi bi şey olduğunu söylüyorlar acaba bu yeni nesil oledlerde ekran yanığı olayı devam ediyor mu yoksa çözüldü mü? Aldığım monitörü uzun yıllar kullanmak istiyorum bütçem de ucu ucuna yetiyor...
  3. Mali7

Yardım Phantom Spirit Fan Çoklayıcı Sorunu

Beyler bugün phantom sprit soğutucum geldi montajlarken bi şey farkettim fan çoklayıcımda 1 diş eksik görünüyor bu normal mi ben bi şeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa ürün hatalı mı bilemedim acemi olduğum için sizlere sormak istedim fotoğrafları ekliyorum
  4. Mali7

Yardım Samsung g65 vs Asus rog strix xg27acs

Merhaba uzun zamandır monitör arayışındaydım hem iyi denilebilecek seviyede rekabetçi hemde hikayeli oyunlar oynuyorum. Samsung g65b yi öğrenci indirimiyle 9000tl ye sipariş verdim. VA panel almayı düşünmüyordum ama forumda çok övdüler ayrıca 240hz ve fiyatı da uygun diye mantıklı geldi şuan...
  5. Mali7

Thermalright phantom spirit 120se argb soğutucu

İdefix de ürünü sepete ekleyince fiyatı düşüyor ayrıca üstte çıkan 100tl kuponu da kullanırsanız 1548tl ye geliyor. Heryerde çokca övülen en iyi hava soğutuculardan birisi forumda çokca kişi tavsiye ediyor. Peşin fiyatına taksit yapmayı unutmayın...
  6. Mali7

Samsung g65b 9000tl alınır mı?

Samsung öğrenci indirimi ile 9000tl ye geliyor forumda birçok kişinin bu monitörü övdüğünü gördüm ama va panel olması biraz korkutuyor. Daha önce hiç va panel kullanmadım aynı zamanda rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum sizce sıkıntı yaşar mıyım? Fiyatı 180hz IPS panellere göre bile daha...
  7. Mali7

Öneri 7500f işlemci için hava soğutucu önerisi

7500f ve b650mk anakartı sistemim var daha önce phantom sipirit soğutucu aldım ama montajını yapamadım vidaların birisi otursa diğeri oturmuyordu tahminimce üründe sorun vardı iade ettim. Şimdi aynısını almaya korkuyorum o yüzden sistemime uygun f/p hava soğutucu önerirseniz sevinirim...
  8. Mali7

(TEŞHİR/YENİLENMİŞ ÜRÜN SATIYOR) Asus tuf gaming VG27AQML1A monitör n11de 9500tl 🔥🔥🔥

(ÜRÜN TEŞHİR VEYA YENİLENMİŞ ÜRÜNMÜŞ SONRADAN ÖĞRENDİM AÇIKLAMAYI OKUYUN ALMANIZI TAVSİYE ETMEM) Uzun zamandır monitör arayışındaydım indirim kovalıyordum ve sanırım bugün o aradığım indirimi buldum. Başlıktaki Asus monitör n11de seyftek satıcısında 9500tl ye düşmüş inanamadım ve güvenemedim...
Geri