Arama sonuçları: *

1. K

Kulak içi mikrofonlu kulaklık önerisi (Oyunlar için)

Oyun oynarken sesimi temiz şekilde iletebilecek bir kulak içi kulaklık arıyorum. Headset baydı artık. Bütçe belirlemedim ama şimdilik 1500'ü geçmesin diyelim.
  2. K

Gamepad önerisi (Helikopter ve Jet için)

Merhaba, PC'de Steam üzerinden Battlefield 6 oynuyorum. Helikopter ve jet sürmek için Windows ve Steam ile çalışabilecek uygun bir controller arıyorum. Araştırdığıma göre sticklerde drift problemi olabiliyormuş, bu yüzden tmr ya da hall sensöre yöneldim fakat aralarındaki fark hissedilir mi...
  3. K

27 inç 2k Monitör önerisi

Hem grafik tasarım işleriyle uğraşacağım hem de oyun oynayacağım. En az 144Hz olsun, üstü önemli değil. Pivot, hoparlör vs. aradığım bir özellik değil. Bütçe maksimum 7000 TL. Teşekkürler.
  4. K

9700X sıcaklık hakkında (çok dengesiz)

Merhaba, Ryzen 7 9700X. MSI X870E Tomahawk. Thermalright Phantom Spirit 120 SE. Hafta sonu yukarıdaki parçalarla bir sistem kurdum. AMD Adrenalin, MSI Center, Core Temp ve OCCT programlarını indirdim. Boştaki sıcaklık AMD yazılımına göre 48 derece fakat diğer yazılımlar 60 gösteriyor. Chrome...
  5. K

XPG CASTER EXPO UYUMLU MU?

Geçen hafta Tebilon'dan XPG CASTER 2*16 AX5U6000C3016G-DCCARGY aldım. Ürünün başlığına EXPO uyumlu olduğu yazılmış ama resmi sayfada bu bilgiyi bulamadım, sadece Intel XMP 3.0 ile uyumlu olduğu yazıyor. İade etmeden önce danışmak istedim. Bu bellekleri daha önce kullanan oldu mu? Teşekkürler..
Geri