Arama sonuçları: *

• Users: kyatolg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

FRİSBY 3856BT TUŞ KOMBİNASYONLARINI BİLEN VAR MI ?

Frisbynin gamepadini aldım , başlıkta söylediğim ürünü ama kullanma kılavuzu şansıma içinden çıkmadı bilen biri yardım edebilir mi hiç bir yerde bulamıyorum köye gidicem pazar günü iadede edemem.
  2. K

RTX 4050 İ7 12700H PERFORMANS SORUNU

PC CASPER EXCALİBUR RTX 4050 İ7 12700H 16GB RAM 1TB SSD , EKRAN KARTI 105W Selamlar hayatımdaki ilk bilgisayarımı iş ve seyahat sebebiyle laptop aldım. fakat fc 2025 de 30fps , cyberpunkta 70 fps ama donuyor gibi oluyor , resident evil 2 de 40-45fps genel anlamda demem o ki düşündüğümden daha...
  3. K

1000TL Altı Bütçe ile gamepad önerisi

Selamlar öncelikle , 1000 tl bütçem var kablolu kablosuz bana sıkıntı çıkarmayacak gamepad arayışındayım. frisbynin kablolu bu modelini buldum indirimle 620 tl ye geliyor değer mi veya sizin başka tavsiyeleriniz bana olur mu ? fps oyunları oynamıcam arada öyle pc başına oturmak istemediğim zaman...
  4. K

AAA Sıkmayacak Oyun Tavsiyeleri !!!

Selamlar 6 ay önce 25 yaşımda ilk defa pcm oldu. oyun zevklerim konusunda bilgim yok çünkü pek oyun oynamadım. sistemim rtx 4050 i7 12700h 16gm ram 1tb ssd. şu ana kadar mafia 1 definetive edition , the last of us 2 remastered , rdr2 ,spiderman miles morales , alen wake 1 , bf1 gibi oyunları...
Geri