Arama sonuçları: *

• Users: Lynex345
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Shopier'den Satış Yaparken Şirket Açmama ve Vergi Ödememe Gerek Var Mı?

Merhaba sorum Shopier'den satış yapmak istiyorum ama şirket ve vergi sıkıntısı var. Şirket açmak gerekiyor mu ve vergiyi kendim mi ödemem gerekiyor? Yoksa Shopier kendisi mi ödüyor? Şahsi hesap açıp yapacağım. Bileklik felan satacağım.
  2. L

KTC 25T7 Monitör Alınır Mı?

Merhabalar KTC 25T7 monitör alınır mı veya başka bir öneriniz var mı? Şuanda fiyatı 3999, Rtx 4060 ekran kartı var. Ve şuanki monitörümün özellikleri 22 inç 60 hz.
  3. L

Rtx4060 için 4500 TL'lik Monitör önerisi

Merhabalar rtx 4060 için 4500 TLlik monitör önerir misiniz? Forumdaki bazı arkadaşlar aşağıdaki monitörü önerdi ve ben de beğendim ama fiyatını hakediyor mu veya bu fiyata daha iyisi var mı...
  4. L

Msi Pro 100 HZ monitör alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-mp251-24-5-100hz-1ms-mprt-a-sync-full-hd-monitor.html Merhabalar linkteki monitör alınır mı?Ekran kartım rtx4060 60 hz monitörüm var ve elimde olan monitörü ikinci monitör, alacağım monitörü ise ana ekran yapmak istiyorum. Oyun oynuyorum fc25,ranch gibi...
  5. L

Monitör İçin Hangi Güç Kablosu?

Merhaba bu monitörün girişine acaba hangi kablo olur?
  6. L

Red Dead Redemption 2 vs Bannerlord+Car For Sale+Streamer Life 2

Merhaba, 600 TL bütçem var ve bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum hangisi tercih edersiniz? 14 yaş için önerirsiniz sevinirim.
Geri