Arama sonuçları: *

• Users: ismim yok
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ismim yok

Öneri Direksiyon seti önerir misiniz?

Merhaba Forza Horizon 5-6, ETS 2, BEAM.NG DRİVE. ASETTO CORSA, BUS SİMULATOR 21 NEXT STOP gibi oyunları oynamak için bir direksiyon seti almayı planlıyorum. Ben Velocityone Race düşünüyorum. Fakat vergiler ile Amazon'dan ne kadara gelir bilmiyorum.
  2. ismim yok

Vpn sitesine girilmiyor.

Merhaba. Roblox'a girmek için Proton Vpn indirecektim fakat arama motoruna ''protonvpn'' yazıp çıkan ilk siteye tıklamama rağmen site açılmıyor. Sebebi nedir?
  3. ismim yok

Öneri Gaming laptop arıyorum

Merhaba. Evde masaüstü bilgisayarım var fakat ben dışarı götürmek için laptop arıyorum. MSI CYBORG ve ASUS TUF GAMING bakıyorum. Bütçem 40-50K. Ne önerirsiniz?
  4. ismim yok

Hangi klavyeyi önerirsiniz?

Merhaba aynı fiyat arlığında Logitech G512 ile Razer Ornata V3 arasında kaldım. Bana Logitech daha iyi gibi geldi. Siz ne önerirsiniz? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
  5. ismim yok

ÜCRETSİZ WEB SİTESİ KURMAK

Merhaba kendi web sitemi kurmak istiyorum fakat domain parası ödemek istemiyorum bedava domain ile site açılabilir mi?
  6. ismim yok

BU PC FİYATINA DEĞER Mİ?

AMD Ryzen 9 9950X3D Asus Rog Strix B850-F Corsair Vengeance 2X16 32 GB BEYAZ RGB RAM KİNGSTON NV3 SNV3S/1000G 1 TB (6000/4000MB/s) M.2 2280 PCle 4.0 NVMe SSD MSI GeForce RTX 4070 Super 12G Ventus 2x Oc GDDR6X 192 BIT Dx12 Dlss 3 Asus Rog Strix Gold Aura Edition ARGB 1200W 80+ GOLD MODÜLER PSU...
  7. ismim yok

Öneri PC İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşımla 2 kişi oynayabileceğim bir oyun arıyorum. maksimum 5 dolar bütçem var. Steam veya Epic Games fark etmez. Teması eğlenceli olsun. Korku teması da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. ismim yok

Öneri HANGİ KLAVYEYİ ALMALIYIM?

Merhabalar Blueforce Orbiter diye bir klavye var kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi önerir misiniz yoksa başka markalara mı yönelmem gerekiyor.
  9. ismim yok

Merhabalar Blueforce Orbiter diye bir klavye var kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi önerir misiniz yoksa başka markalara mı yönelmem gerekiyor.
  10. ismim yok

11. ismim yok

KODLAMA NASIL ÖĞRENİRİM

Merhaba web sitesi ve oyun geliştirmek istiyorum fakat kodlama ve yazılım bilgim sıfır yazılım öğrenebileceğim yerler varmı veya bilen arkadaşlar temel bilgi verebilir mi?
  12. ismim yok

PROFİL AÇIKLAMASI NASIL YAPILIR

Çok bişey yok herkeste görüyorum mesajlarının altında sistem özellikleri var nerden yazıyorsunuz onu merak ediyorum.
  13. ismim yok

MİCROSOFT OYUN YAPSA

Düşünsenize Microsoft lisans alıp hemen şak diye İron Man oyunu yapıyor. Sony de oyunu istiyor Microsoft vermiyor :D Harika olurdu.
  14. ismim yok

HANGİ OYUN KONSOLUNU ALMALIYIM?

Merhaba. Oyun konsolu istiyorum. Evde bilgisayarım var fakat ben oyun konsolunu TV karşısında keyifle oynamak ve dışarı götürmek için alacağım. Series X dijital ile PS 5 Slim arasında kaldım. Bir yerde Microsoft Türkiye'den çekildi diye duymuştum. Herkeste PS5 öneriyor. Beni aydınlatır mısınız?
  15. ismim yok

PC KAÇ YIL GÖTÜRÜR VE UPGRADE YAPMAM GEREKEN PARÇA VARMI

HP 8AC1 İNTEL CORE İ7 14700 32 GB DDR4 SAMSUNG 1 TB SSD (GALİBA SATA SSD) NVİDİA GEFORCE RTX 4060 (TEK FAN) STOK FAN SİSTEM HAZIR SİSTEM MODELİ; HP ELİTE TOWER 800 G9 ASLINDA ANAKARTIN, KASANIN, PSUNUN VE SOĞUTUCUNUN YÜKSELTİLMEYE/DEĞİŞTİRİLMEYE İHTİYACI VAR BANA GÖRE. KENDİ FİKİRLERİNİZİ...
  16. ismim yok

Hangi oyun konsolunu almalıyım?

İlk defa oyun konsolum olacak. Bilgisayarım var fakat daha çok dışarı götürmek için bide televizyonun karşısında keyifle oynamak için alacağım. Ps 5 Slim ile Series X Dijital arasında kaldım. Bir yerde duyduğuma göre Microsoft Türkiye'den çekilmiş. Bu yüzden Xbox önermiyorlar. Beni...
  17. ismim yok

BİLGİSAYARIMIN ÖMRÜ NE KADAR?

Temmuz ayı HP ELİTE TOWER 800 G9 aldım. 32 GB ddr4 ram var (yanlış bilmiyorsam)Samsung'un bir ssd'si var (modeli gözükmüyor) i7 14700 var RTX 4060 var anakart olarakta HP 8AC1 var kaç sene götürür?
  18. ismim yok

TruckersMP bağlantı hatası.

Merhaba. Dün TruckersMP indirdim, Simulation 1'e girdim. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Simulation 2'ye de girdim. Ama sol altta ''Cannot connect to server, it may be caused by your incernet connection issues. You will be automatically reconnected within next 10 seconds...'' diyor. Sil yükle de...
  19. ismim yok

Çözüldü✓ PC YENILEME ICIN ONERI

Geçen HP Elite tower 800 G9 aldım. 4060 var yükseltmek için 3080 ti geçmeyi düşünüyorum ama çok daha sonra. Bi ekran kartı değişirim derken psu, kasa, ram ve anakart derdi çıktı maalesef. Sizde 29k 3080 ti almak mantıklı mı ve bana ucuz bi tane kasa önerir misiniz?? Trendyol'dan alışveriş yapıyorum.
  20. ismim yok

YOUTUBE İÇİN MİKROFON ÖNERİSİ

Merhaba. YouTube platformuna video çekmeye başlayacağım. Mikrofon alacağım. HyperX Quadcast S, Elgato Wave 1 ve Fifine AM8 arasında kaldım. Bütçe zaten hepsinin olduğu fiyat aralığı olan 5-10K. Sizce hangisini almalıyım?
Geri