Arkadaşımda galiba Rx580 var hem onun bilgisayarı zorlamayacak hemde keyif alacağımız online oyun önerisi arıyorum. Aynı zamanda bütçeyi de çok zorlamasın.
Merhaba Forza Horizon 5-6, ETS 2, BEAM.NG DRİVE. ASETTO CORSA, BUS SİMULATOR 21 NEXT STOP gibi oyunları oynamak için bir direksiyon seti almayı planlıyorum. Ben Velocityone Race düşünüyorum. Fakat vergiler ile Amazon'dan ne kadara gelir bilmiyorum.
Merhaba. Roblox'a girmek için Proton Vpn indirecektim fakat arama motoruna ''protonvpn'' yazıp çıkan ilk siteye tıklamama rağmen site açılmıyor. Sebebi nedir?
Merhaba. Evde masaüstü bilgisayarım var fakat ben dışarı götürmek için laptop arıyorum. MSI CYBORG ve ASUS TUF GAMING bakıyorum. Bütçem 40-50K. Ne önerirsiniz?
Merhaba aynı fiyat arlığında Logitech G512 ile Razer Ornata V3 arasında kaldım. Bana Logitech daha iyi gibi geldi. Siz ne önerirsiniz? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşımla 2 kişi oynayabileceğim bir oyun arıyorum. maksimum 5 dolar bütçem var. Steam veya Epic Games fark etmez. Teması eğlenceli olsun. Korku teması da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar Blueforce Orbiter diye bir klavye var kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi önerir misiniz yoksa başka markalara mı yönelmem gerekiyor.
Merhabalar Blueforce Orbiter diye bir klavye var kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi önerir misiniz yoksa başka markalara mı yönelmem gerekiyor.
Merhaba web sitesi ve oyun geliştirmek istiyorum fakat kodlama ve yazılım bilgim sıfır yazılım öğrenebileceğim yerler varmı veya bilen arkadaşlar temel bilgi verebilir mi?