Arama sonuçları: *

• Users: sefoisback
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ziraat Bankası Bakiyem Eksiye Düştü

Bugün itibaeiyle hesabımda kaç para var diye ziraat uygulamasına girdiğimde normal paramın olduğunu ama kullanılabilir bakiyemin -11k olduğunu gördüm herhangi bi borcum vs yok bu taö olarak neden dolauı olmuş olabilir
  2. S

Cloud 3 S Wirelles Vs Arctis Nova Pro

Aynı konuyu ikinci kez açıyorum çünkü net bir karara varamadım gönlüm nova pro diyor ama cloud 3s oyun kısmında daha mı başarılı bilmiyprum önceliğim cs valo ses kasma, mikrofonu sadece info vermek için kullanırım onun garici konfor vs bunları yazmıcam cloud3 s şuan indirimde sanırım ya 0 olarak...
  3. S

Arctis Nova Pro Wired vs Nova Pro Wirelles

hocamlar önceliğim oyun ses farkı kabloluda daha iyi diyolar ama kulağın çok hassassa fark edersin deniliypr oyunda ses kasayım cs valo tam net kestireyim ve info vereyim yeter kablolu mu lablosuz mu çok arada kaldım bi yanım lablosuz rahatlığı diyor bi yanım kablolu mikrofonu ve sesi daha iyi...
  4. S

Cloud 3s mi Nova Pro mı

Hocamlar ikinci elden temiz garantili nova pro mu alayım 0 cloud 3 mü alayım önceliğim oyunda ses kasmak cs valo pc üzerinden telefondan da pubg mobile vs adamın yerini net anlayabileyim cloud 3 s güncel 5800 6000 tl nova pro da tanıdıktan 8000 8500e anlaşıcaz yani üzmicek bi fiyat beni 0ı üzer...
  5. S

IEM mi Arctis Nova Pro mu

Bazıları için komik gelebilir belki bu konu ama 2.elden uyguna nova pro almayı düşünüyorum bu karara da dün foruma açtığım konu üzerinden vardım. 5k 9k srası bi bütçem var kulaklık için önceliğim oyun gündelik için samsung buds3 pro kullanıyorum ama yine de pc başında illa dizi film müzik...
  6. S

Arctis Nova 5 vs Nova 7 Gen 2

merhabalar nova 7 gen 2 ve nova 5 arasında kaldım genel olarak oyun için alıyorum taksitle alıcam o yğzden aradaki fiyay farkı bana 200 tl gibi ayşık farka gelicek hangisini alayım hangisi faha mantıklı olur bu fiyat vandında önerebilceğiniz daha mantıklı bi tercih var mı
  7. S

Arctis nova 5 vs arctis nova 7 gen 2

merhabalar genel olarak fps oyunlstı için ara sıra da müzik dizi gilm yani gündelik kullanım için kulaklık atıyorum uzun zamandır nova 5i düşünüyordum bugün gezinirken nova 7 gen 2yi gördüm arasında 2k kadar bi fiyat farkı var vermeye değer mi vericek bütçem var ama çok zorunlu değilse hatta...
  8. S

Laptop Marka Önerisi

Merhabalar bu sorduğum soru yaz için aslında ama bi hayal olduğu için bakmadan araştırmadan edemiyorum ortalama 50 55 60k bütçem var ve bu fiyata hem üniversite olsun hem oyunlar olsun sağlam bi bilgisayar almak istiyorum ilk önce düşündüğüm sistem toplamaktı ama sonradan düşününce üniversitede...
  9. S

Gaming Laptop Marka Önerisi

Merhabalar bu sorduğum soru yaz için aslında ama bi hayal olduğu için bakmadan araştırmadan edemiyorum ortalama 50 55 60k bütçem var ve bu fiyata hem üniversite olsun hem oyunlar olsun sağlam bi bilgisayar almak istiyorum ilk önce düşündüğüm sistem toplamaktı ama sonradan düşününce üniversitede...
  10. S

Çözüldü✓ Gaming Laptop Marka Tavsiyesi

11. S

Sistem Toplama Önerisi

Hocamlar selam 20kya 7800x3d ve 32gb ram aldım ikinvi el olarak toplal bütçem 50-60k geriye kalan bileşenleri de 2.el toplayacağım bu bütçeye en verimli alabilceğim şeyler nelerdir sadece kasa ekipman monitor vs dahil değil fiyata
  12. S

Yardım Samsung Telefon Hangi Adaptör Almalıyım

Merhaba yavaş yavaş samsung ekosistem kurmaya çalışıyorum kendi çapımda telefonum s23 kulaklığım samsung buds 3 pro tabletim galaksi tab s10+ henüz bunları tam anlamıyla besleyecek adaptörüm yok spigen,anker gibi markalara bakıyorum emin olamadım. Benim için en az 2 girişli olması lazım...
  13. S

Samsung Adaptör Tavsiyesi

Merhaba yavaş yavaş samsung ekosistem kurmaya çalışıyorum kendi çapımda telefonum s23 kulaklığım samsung buds 3 pro tabletim galaksi tab s10+ henüz bunları tam anlamıyla besleyecek adaptörüm yok spigen,anker gibi markalara bakıyorum emin olamadım. Benim için en az 2 girişli olması lazım...
  14. S

256 GB SSDEN 1 TB GEÇMEK PERFPRMANSA ETKİ EDER Mİ

merhaba eski sayılabilcek lenovo ideapad 320 laptopum var içine harici 256 gb sata ssd taktım harddiski kullanmaya devam ediyorum ama harddiski kullanmak istemiyorum 1 tb sata ssd alıcam 256 dan 1tb geçmek ve hddyi kullanmamak performansa etki eder mi ve güzel uygun f/p sata ssd önerir misiniz
  15. S

ACİL Minecraft Bilinmeyen Sunucu Hatası

merhaba minecraftta aternos üzerinxen server açtım . tllegacy üzerinden oynuyorum ilk kurduğımda güvenlşk duvarı ni uygulama için izin istedi okumadan izin verdim ama sevgilim izin vermemiş o uygulamanın adını da bilmşyoruz ona izin vermediği içşn ben servera girebilirken o giremiyor bilinmeyen...
  16. S

WhatsApp Son Görülme Sorunu

merhaba whatsapptan atıyorum 14.00da son uygulamalardan silerek çıkıyorum ama son görülmem bazen 14.02 14.03 oluyor bu hep olan bir şey değil özellikle altını öizitorum son uyhulamardan silerek çıkmama rağmen bu balıma geliyor bu da kız arkadaşımla tartışma olmasına sebep oluyor az önce 5 dk geç...
  17. S

Hangi sistem sizce yardımcı olur musunuz

5070 li sisteme de bütçem yetiyor ama biraz zorlar , genellikle valorant oynıcam 300hz monitörüm var 400 500+ fps alabileceğim ve daha geleceğe yönelik her oyunu da açsın istiyorum amdye dün gelen yazılım güncellemesini göz önüne alarak yorum yapın lütfen içim Nvidia tarafında çünkü valorantta...
Geri