Arama sonuçları: *

• Users: subhan....
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. subhan....

Bu fiyata bu sistem Alınır mı?

Selam arkadaslar bu fiyata sistem Alınır mı? alinmazsada kac tl olsa alinirdi simdiden tesekkurler.
  2. subhan....

36k gaming bilgisyar oneri

Oncelikle selamun aleykum beyler bucce 36k bu para toplana bikicek en yuksek fps veren ve en uzun omurlu pc lazim simdiden tesekkurler.
  3. subhan....

35k full pc oneri gaming

Selam arkadaslar 35 k hersey dahil monitor klavye fare hersey gaming pc oneri sma bu fiyata toplana bikicek en yuksek fps verecek ve en uzun omurlu sistem lazim arkadaslar simdiden tesekkurler
  4. subhan....

35 k hazir sistem oneri

Selam beyler 35 k buccem var her cur oynamaya fps hikaye uzun sure goturen bu paraya toplana bilecek en iyi gaming pc lazim simdiden tesekkurler.
  5. subhan....

29k uzun omurlu alina bilicek en guclu islemcili tel oneri

Selam beyler 29 bin tl ye en iyi islemcili tel lazim oyunlarda hatsafa onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
  6. subhan....

En ucuz rx 9060 xt sistem kaca toplanir

Selam beyler 35 k bucceye sizce rx 9060 xt sistem iyi mi? yoksa baska ekran karti sistem dahami iyi olur bide en ucuza 9060 sistem kaca bulmak mumkun sizce.
  7. subhan....

Çözüldü✓ 30k gaming pc yardim

Beyler selam ilk oncelikle 30k gaming kasa lazim ne onerirsiniz pek anlamiyorumda bu islerden full oyun icin lazim yani bu fiyata toplana bilicem en iyisi uzun omurlusu olsa iyi olur tavsiyeniz varsa mesela 5 k daha koy bunu al falan derseniz iyi olur şimdiden teşekürler.
  8. subhan....

Çözüldü✓ 35 bin bucce gamin pc öneri

Selambeyler pc dan pek anlamiyorum aslinda yariya yari sizden ricam bu fiyata en iyi gamin kasayi onerirmisiniz veya bu parayla ne onerirsiniz v.s şimdiden teşekkurler.
  9. subhan....

20k-25k gaming pc yardim

Beyler bücce 20-25 gamin full oyun oynamaya pc lazim yani bu fiyata toplana bilicek en iyi sistem bu diyeceyiniz sistem varsa onerirseniz sevinirim.
  10. subhan....

Çözüldü✓ 22.000-25.000 hazır sistem onerisi gaming

Selam beyler buccem 22.000-25.000 bu fiyata ola bilicek en iyi gaming bilgisayar lazim indirimde veya hazir sistem bu fiyata iyiyse dediyiniz sistemler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Geri