Arama sonuçları: *

• Users: Noirr_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Toplama sisteme soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba, sistemimde ryzen 5 7600x işlemci olacak. Sistemi yeni topluyorum ve soğutma hakkında bir bilgim yok. Sıvı soğutucu mu almam lazım kule tipi mi?
  2. N

RTX 5060 vs RTX 4060

Arkadaşlar merhaba, bazı durumlar yüzünden toplayacağım sistemin bütçesini düşürmek zorunda kaldım. Şuan arada kaldığım 2 ekran kartı var. Genel olarak fps oyunları oynuyorum. https://amzn.eu/d/64IQGOz...
  3. N

5060 ti ekran kartı için en iyi işlemci

Arkadaşlar merhaba, 5060 ti ekran kartı alacağım sanırım ama işlemciye hala karar veremedim. Darboğaz yapmayacak, uygun fiyatlı bir işlemci önerebilir misiniz?
  4. N

Aoc 24g4x monitörüne monitör kolu takılır mı?

Arkadaşlar merhaba, aoc 24g4x marka bir monitörüm var. Monitör koluna takmak istiyorum. Sanırım o kollara takmak için monitörün vesa desteği olması gerekiyormuş. Benimkinde var olup olmadığını anlayamıyorum. Forumlarda bir kısım olmaz diyor. Kesin bir bilgisi olan var mı...
  5. N

Sistem toplama önerisi

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayar dizmeyi düşünüyor ve araştırıyordum. Düşük bir bütçeyle beyaz bir sistem için parçaları buldum. Almadan önce size de danışmak istedim. Bir öneriniz veya başka bir sistem alternatifiniz varsa yazarsanız sevinirim. Parçalar şunlar...
Geri