Arama sonuçları: *

1. P

Bu tablet alınır mı?

Not tutmak için kalemli olması zorunlu, kaliteli ve uzun ömürlü ne önerirsiniz? Aklımda bu var bu alınır mı yoksa şu daha mantıklı dediğiniz var mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYMNY41C?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  2. P

AMD işlemci soğutma olmadan çalışmaz mı?

Bilgisayarcı bana AMD işlemciler ısındığı için soğutucusuz çalışmaz öyle kullanacaksan intel al dedi bu ne kadar doğru? Ben soğutucu almayı düşünmüyorum o zaman R5 5600X almaktan vazgeçip i5 10600K mı alsam performans alırım?
  3. P

Hangi işlemci daha iyi?

İkisi arasında kaldım daha yüksek modellere çıkamam hangisi daha iyi? https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-kutulu-fiyati,920045297.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i5-10600kf-alti-cekirdek-4-10-ghz-kutulu-fiyati,968151616.html
  4. P

Monitör kendi kendine çalışıyor?

Monitörüm rastgele zamanlarda kendi kendine açılıp sinyal yok ekranı gösteriyor, geri sayım yapıyor süre bitince geri kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir bilgisayara takılı HDMİ kablosu yanlış sinyal falan mı yolluyor?
  5. P

Modem önerisi lazım?

Fiber internet kullanıyorum fiber internete uyumlu olacak Wifi 7 gibi en iyi teknolojileri destekleyen modem ne önerirsiniz? Bütçe maks 2K civarı ve mümkünse Huawei istiyorum.
  6. P

En ideal RAM hızı nedir?

Şuan 3200MHz CL18 kullanıyorum kendi otomatik böyle ayarladı ama bu hız ideal mi yoksa başka hız ve CL değeri ile mi kullanmam daha verimli olur?
  7. P

Oled Televizyon yanar mı?

Yapay zekay sorduğumda Oled TV ler ortalama 5 sene yanmadan kalır sonra sıkıntılar başlar çok uzun süre kullanacaksan Qled al diyor doğru mudur?
  8. P

8K Televizyon alınır mı?

Normalde 4K Oled TV lere bakıyordum ama aynı fiyata 8K Neo Qled gibi televizyonlar da var sizce Oled 4K mı alınır yoksa 8K mı alınır?
  9. P

🔥İndirim Turkcell Aynen Favorim 20GB Online Özel 200TL

Hep Vodafone paylaşılıyor denk gelmişken Turkcell kampanyası paylaşayım dedim. Başka operatörden Numara taşıma ile Türkcell’e online başvuru yaparak geçiş yapabilirsiniz. Not: Turkcell faturasız müşterilerine de açıkmış tarife...
  10. P

Hangi sistem daha mantıklı?

Bende RX 6800XT ekran kartı ve 8. Nesil i3 işlemci var RAM de 16GB. Anakartım kaliteli Z390 MSİ anakart. Takas edebileceğim sistemde ise RX 5700XT ve R5 5600X var RAMi de 32GB ama B450 Gigabyte anakart var. Hangisi daha mantıklı?
  11. P

Bu telefonun sorunu ne?

iPhone kullanıyorum bildiğiniz gibi cihaza kamera tuşu diye saçma sapan bir tuş gelmişti, bu tuş bende sürekli basılı kalıyor ya da kendi kendine basıyor buna yapabileceğim bir şey var mı garantiye versem tuşu sen bozmuşsun diyip geçerler diye düşünüyorum.
  12. P

Darboğaz nasıl tespit edilir?

Sistemde darboğaz var diye biliyorum zaten forumda da öyle dediler ama tam olarak ne kadar darboğaz var nasıl öğrenirim bunu ölçen bir test falan var mı?
  13. P

Türk Telekom modemi iade edebilir miyim?

Türk Telekom bize fiber modem verdi bunun için de ayda 75TL kira alıyor bu yetmiyormuş gibi kiraya zam yapacakmış ben bu modemi firmaya iade edip kira ödemeyeceğim diyebilir miyim?
  14. P

Bu modemler alınır mı?

Huavei AX3 (1500TL) ve Huawei BE3 (1900TL) iki tane modem buldum bunlardan hangisi daha mantıklı? Bir de bunları modem olarak kullanabilir miyim?
  15. P

Yeni ekran kartı almam lazım mı?

İşlemcimi i7 9700K olarak güncelleyeceğim ama ekran kartım RX 6800XT olarak kalıyor bu durumda çok sorun yaşar mıyım yoksa bir şekilde bu kartı da RTX 5070Ti falan yapmam mı gerek iyi performans için? Öyle bir bütçem yok ama işlemci değişince kart yüzünden sorun çıkacaksa sistemden komple...
  16. P

🔥İndirim Intel Core Ultra 5 245KF 9172TL🔥

Fiyatı 11-12 bin civarında geziyordu ilk defa bu kadar ucuzladığını gördüm. Sistem toplayanlar bakabilir. https://www.sinerji.gen.tr/intel-core-ultra-5-245kf-520-ghz-14-cekirdek-50mb-1851p-3nm-islemci-p-52469?utm_campaign=akakce&v=1.78.4
  17. P

Öneri İşlemcimi mi Değiştirmeliyim Yoksa RAM'imi mi?

Oyun oynarken hem RAM 16Gb yi komple kullanıyor hem de işlemci %100 oluyor sonuç olarak çok donma ve yavaşlık oluyor normalde işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ama onun yerine RAMi 32Gb yapsam da çözülebilir mi acaba bu sorun?
  18. P

İ7 9700K kaç yıl gider?

Fiyatı çok pahalı olduğu için almayı pek istemiyorum aslında ama bir upgrade de yapmam lazım. Bunu alırsam bu işlemcinin performansı nasıldır güncel oyunları kaç yıl donma yapmadan oynatır?
  19. P

Yardım 9. Nesil işlemci bulamıyorum

İnternetten bakıyorum satan yok, sarı siteye giriyorum birkaç ilan var ama fiyatlar çok uçuk pazarlık da yapmıyorlar, yurtdışında var getirteyim diyorum ama gümrük limitini aşıyor. Ciddi ciddi işlemci alamıyorum ne yapabilirim?
  20. P

İnternete 2200TL verilir mi?

İnternetimin upload hızı 30Mbps ben de en az 100Mbps kullanmak istiyorum. Baktığım kadarıyla Türk Telekom en fazla 50 veriyor sadece Superonline 1000 veriyor ama onun da fiyatı ayda 2200TL buna değer mi?
Geri