Arama sonuçları: *

• Users: semih25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

50.000TL SADECE KASA TAVSİYESİ

50 bin civarında bir bilgisayar lazım. Sadece kasa olacak donanımlarım mevcut. Renderlerde zorlanmadan rahat alıp canım sıkılınca açıp 2-3 saat takılmalık PC istiyorum. Tek şartım ekran kartı Nvidia olsun AMD serisi istemiyorum. Bildiğim kadarıyla şöyle 2 tane topladım. Özelleştirmeler...
  2. S

Bu paraya bu sistem iyi mi

Sistemin orjinali böyle değildi ben bir kaç özelleştirme yaptım ve bu hale getirdim fakat almadan önce bir kaç sorum var. Sizce anakart B650M-B olarak geri mi değiştireyim yoksa B850-P wifi gayet yerinde bir seçim mi olmuş (aralarında 7000 tl fark var) Bu sisteme 700W 80+ psu yeterli mi Son...
  3. S

Bu sistem hem oyun hem render için alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/735678/carnage-5070-amd-ryzen-7-9700x-tray-msi-geforce-rtx-5070-12g-shadow-2x-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Sizce bu sistemi almaya değer mi. Bütçem 60-63 k
  4. S

60.000₺ Hem iş hem oyun için sistem

Dostlar başlıkta bellirttiğim gibi hem blender ve Adobe uygulamalarında çalışırken güzel performans vericek hemde oyunlarımı rahat yüksek fpslerde oynayabileceğim hazır veya toplama farketmeksizin bir sistem istiyorum. Ekipmanlarımın hepsi mevcut o yüzden sadece kasa olucak. Bütçem 60.000₺ tabi...
Geri