Arama sonuçları: *

1. L

Formatlamadan windows güncelleme

pc de wifi hatası var çok uğraştım onarımla falan olmadı mecbur format atcam ama dosyalar silinmeden win10 u komple silip tekrardan kurabilir miyim win11 kurmaya çalışmıştım geçen sene ama hata veriyordu şuandada o hatayla uğraşmak istemiyorum ayrıca ram 8 daha da yavaşlar diye korkuyorum...
  2. L

Wifi var internet yok sorunu diğer cihazlarda internet var

en son kapattığımda sorun yoktu açtığımda wifi ye bağlı ama internet yoktu 3 tane wifi de denedim olmadı ama telefonda oluyodu yani sorun wifi de değil telefonun mobil erişimine bağlayınca oldu sorun ne olabilir
  3. L

3000tl kulaklık önerisi

kablolu veya kablosuz olması pek önemli değil benim için önemli olan güzel ses kalitesi bass lar falan yerinde olsun aynı şekilde oyun performasıda 7.1 i iyi olan mümkünsede mikrofonu güzel bir kulaklık önerisi maks 3.5 çıkarım
  4. L

Cx 07 soğutucu alınır mı

memo cx 07 telefon soğutucu almayı düşünüyorum alıp denemiş olan yada özelliklerine bakarak anlayan var mı alınır mı?
  5. L

Itemsatış vergi olayı hakkında bilgi sahibi olan var mı?

arkadaşlar item satıştan hesap kasarak biraz da olsa para kazanmak istiyorum pubg ve bs de kasacam kasanları gördüm fiyat olarak kafamda bir şey yok ama tekte en fazla max 500 alırım oda pubg da 0 dan hesap kasmaya onun dışında genelde pubg dan 200 300 alır bs dende aynı civarlarda hatta daha...
  6. L

Şifremi unuttum ama parmak iziyle girebiliyorum

telefon poco x7 pro şifremi unuttum ama parmak iziyle girebiliyorum adb ile yapacaktım eski androidlerde oluyormuş sıfırlamadan şifreyi kaldırmanın bir yolu yok mu ?
  7. L

Adb ile şifre nasıl kaldırılır

arkadaşlar telefon poco x7 pro parmak izi ile açabiliyorum usb hata ayıklamayı açtım ama adb ile nasıl şifreyi kaldırabileceğimi bilmiyorum başka çözüm yolları da olabilir cihazı istediğim zaman açabiliyorum o konuda sıkıntı yok
  8. L

3 haftalık cihaz pil 39 döngü olmuş normal mi?

arkadaşlar 3 hafta önce poco x7 pro aldım ilk aldığımda 6 döngü vardı şuan 39 var bu kadar hızlı olması normal mi pil sağlığı hala 100 ama laptop 198 döngüde pil sağlığı 92 de bu hızla giderse telefonun pil ömrü çok kısa olcak ayrıca silicon carbon batarya daha uzun ömürlü olması lazım 2. sorum...
  9. L

Kulaklıkta ses sorunu

arkadaşlar kulaklık 1 aylık havit 2002d bi kaç kere yere düştü bir şey olmadı şarkı dinlerken tek bir sorun olmamasına rağmen normal video izlerken arkadan tek tük sesler geliyor sesler bozuluyor bunlar nadiren oluyor ama oluyor aynı yeri hoporlorden de dinliyom sorun yok ne olmuş olabilir
  10. L

Skinsrestorer sorunu

arkadaşlar paper sunucusu açtım geysermc ile bedrock birleştirdim skinsrestorer ile url kullanarak skin yapıyorum arkadaşlarım yaptığım skini görüyor ama ben çok alakasız farklı bir skin görüyorum sorun ne olabilir
  11. L

Thunderbolt olmayan laptop a harici ekran kartı takılır mı?

elimde psu var laptopa rx 580 takmak istiyorum ama thunderbolt portu yok başka yolu var mı
  12. L

Aniden cmd açılması virüs mü

pc yi açınca 2 tane cmd bi anda açılıp 1 saniye falan kalıp gitti geçenlerde ben bilmeden alınan 3 ss vardı konusunu açmıştım antivirüslere tarattım ama hiçbiri bir şey bulamadı şimdi de böyle olunca çok şüphelenedim sizce formata gerek var mı çok uğraştıracak çünkü yoksa direk atardım
  13. L

Ne bu 4060 sevdası anlamıyorum

arkadaşlar 2k uyguna rx 7600 var ve oyun performansı olarak ise tamamen aynı 4060 rt performansıda geçiyor sadece ama 4060 veya 7600 alan adamın bütçesi zaten kısıtlı rt açcam fps 20 değil 30 olsun diyip 2k fazla ödemez mantıken ama baktığımda yt de olsun forumlarda olsun 4060 fp ekran kartı...
  14. L

MC DEN ANLAYAN BAKABİLİR Mİ?

arkadaşlar ben java ile bedrock birleştirdim ben java 1.21.7 den arkadaşlarım bedrock 1.21.7 den oynuyor java bedrock kuralları karışık sanırım mesela javada yaprağa su koyduğunda kalıyor ama bedrock ta bi süre sonra kırılıyor bu yüzden bende bedrock mob farmı yaptım bunu piston sistemi...
  15. L

Bilinmeden alınan ss yardım edin

arkadaşlar laptopta bi oyuna giriş yaparken ss almış az önce dosyalardan bakarken hızlı erişimde yarım saat önce oyundayken alınmış 2 ss gördüm laptop komple bendeydi ya yanlışlıkla aldım yada virüs resme girmeme me rağmen hızlı erişimde vardı ve LocalState konumuna gitmiş virüs mü yoksa ben...
  16. L

M2 nvme slotuna m2 sata ssd takılır mı

yapmicam ama bi videoda adam a520 ye sata m2 ssd taktı 1 haftadır kafamda takılıyor mu sonuçta dış görünüşleri bile farklı
  17. L

Ekran çok beyaz sorun ne

arkadaşlar laptop lenevo idepad 1 ryzen 5 5500u lu olan ekran aşırı beyaz gözüküyor mc oynarken fark ettim panelin ne olduğunu bilmiyorum ya ips yada tn sağdan soldan alttan bakarken çok kotü sanırım tn internette ips yazsada sorunu renklerin çok beyaz olması
  18. L

Kulaklık parazitlenme sorunu

kulaklık 1 haftalık havit 2002d kulaklık 2 kere parazit girdi dün gece ve şimdi sorun ne çıkarıp takınca düzeliyor
  19. L

Havit 2002d 7.1 nasıl açılır

7.1 yokmuş sanırım p modelinde varmış hepsiburadadan aldım p modelini alcam iade kesin alınır mı
  20. L

Havit 2002d kulaklık 7.1 nasıl açılır

nasıl açılır
Geri