Arama sonuçları: *

• Users: kaan.19
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Vdsl paket yükseltme işlemi

Arkadaslar babamın 24 mbps vdsl internete 1100tl para odedigini ogrendim, paketi 75 veya 100lük bir vdsl paketine geçirmeye calisiyorum da turkcell bunun icin bir cayma bedeli oder mi? 2 ay once taahhütü yeniledigini söylüyor ve 2027 yilinda biticek taahhüt
  2. K

Yardım Turkcell fiber altyapi basvuru

Arkadaşlar merhaba, ben Turkcell Superonline kullanıyorum ve 2 yıllık taahhütle 24 Mbps internete 1000 TL fatura ödüyorum (taahhüt 4 ay falan oldu, 2027'de bitecek). Binamız VDSL destekliyor ama sol ve sağ taraftaki binalarda fiber internet var, bizde yok. Şahsen biz Turkcell kullanıyoruz ama...
  3. K

Yardım Çalışma masasi standı onerisi 27"

Merhabalar baslikda da yazdigi gibi masa ve stand almayi düşünüyorum masayi koyacağım alan 137cm uzunlugunda 27" asus bir monitorum var, standda almayi düşünüyorum onerdiginiz stand ve masa var mi trendyola baktimda kararsiz kaldim
  4. K

Çözüldü✓ Kule tipi fan yönü nerede olmali

Arkadaslar ben bugun bilgisayarimi teslim aldim, babamlar ilede kule tipi fanı monte etmeye calistim fanin icerisinden işlemcinin soketlerine tam sigmadigi icin yatay sekilde taktik. Bu durumda kule tipinin fanı yukariya bakmaya basladi degistirmelimiyim yoksa durmali mı? Uzunlamasina takmaya...
  5. K

8000tl monitör önerisi

Merhabalar ay başi gibi bilgisayar toplicam ve hic bir ekipmanım yok, forumlarda dolasa dolasa hepsini ayarladım ama monitör kisminda tıkandım butcem yaklasik 8000tl bu butceye 2k monitor olarak gamepower t80 almayi düşünüyordum ama herkes cop diyor bu fiyat bandindaki diger monitorler ya va...
  6. K

50k sistem tavsiyesi monitor kulaklik dahil

Yaklaşık 50000 tl kadar butcem var, rtx serisi olacak şekilde kasa, monitör ve kulaklik ile beraber tek bir siteden olacak şekilde bulabilir misiniz monitör 180hz olursa lezizo olur kulaklikda 1 2 yıl sorun cikarmicak sekilde olması iyi olur belki biraz daha ekleyip klavye fare alabilirim ama...
Geri