Arama sonuçları: *

• Users: anilg1310
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Hoparlör önerisi alabilirmiyim

Merhaba dostlar, monitörümde AUX ve USB girişi mevcut. Hoparlör önerir misiniz? Hem PS5 hem de oyuncu bilgisayarım bağlı olduğu için monitöre monitöre takılı olarak kullanacağım. 1000 liraya kadar en en iyi öneri nedir? (soundbart/hoparlör) ikisi de olur monitörümün girişlerinden bahsettim...
  2. A

Superbox alternatif öneri

Üniversitenin tatil köyünde kalıyorum, altyapı var ama sürekli paket kaybı yaşıyorum. Superbox çok pahalı ve yetersiz geldi, o yüzden Superbox alternatifi veya Türk Telekom magnet benzeri bir çözüm arıyorum. Evde zaten internet var ama inanılmaz dengesiz — bazen 1 Mbps, bazen 25 Mbps hız...
  3. A

Superbox alternatif öneri

Üniversitenin tatil köyünde kalıyorum, altyapı var ama sürekli paket kaybı yaşıyorum. Superbox çok pahalı ve yetersiz geldi, o yüzden Superbox alternatifi veya Türk Telekom magnet benzeri bir çözüm arıyorum. Evde zaten internet var ama inanılmaz dengesiz — bazen 1 Mbps, bazen 25 Mbps hız...
  4. A

İnternet bağlatmak istiyorum hangi firma?

merhaba öğrenciyim tek başıma eve çıktım. ve uygun fiyatlı bir firma arıyorum taahütsüz olsun istiyorum çünkü 10 ay sürüyor üniversite malum. turknet düşünüyorum şuan başka önerisi olan var mı?
  5. A

S25 Ultra Ekran Koruyucu Önerin

Merhaba kamera kısmı açık, ve parmak izinde sorun çıkarmayacak bir ekran koruyucu arıyorum. öneriniz var mı?
Geri