Arama sonuçları: *

1. A

İPad Air m3 maksimum kaç watt şarj destekliyor

Şarj aleti alacağım maksimum kaç watt destekliyor internetten net bir bilgi bulamadım.
  2. A

Hangi İpad Alınmalı?

Öğrenciyim not almak ve video izlemek ve soru çözmek için kullanacağım iPad Air ve iPad A16 11 inç modeller ekran olarak yeterli mi ben gidip baktığımda 13 inç ile 11 inç yan yana iken küçük kalıyordu gözümde ama yan yana olduğu için de öyle hissediyor olabilirim kullananlar yazabilir mi? 11 inç...
  3. A

Evden çalışmak mı yoksa dershaneye gitmek mi

Merhaba YKS de 71-20 TYT-AYT ile bitirdim bu seneyi köy geldi sonuç bekledğimden sınavdan önceki hafta çap gibi zor bir yayından 78-34 TYT-AYT yapmıştım sınavda beklediğim gibi gelmedi tekrar hazırlanacağım TYT de temel sıkıntım yok soru pek çözmediğim için zaman yetiştiremiyorum konu eksiğim...
  4. A

İPad şarj süresi sorunu var mı

YouTube karşılaştırmalara baktığımda iPad Air 6 saati görmediğini gördüm. Pro ise gene bu sürelerde geziyor aklımdan iPad Air M3 13inç beya iPad Pro 11inç almak geçiyordu ama 5 saatlik ekran sürerdi çok az geldi kullananlar yorum yapabilir mi? Şarj sorunu yaşıyor musunuz?
  5. A

Hangi Tableti Almalıyım?

Öğrenciyim bu sene mezuna kaldım evden çalışacağım. Bu yüzden aklımda belirlediğim bazı modeller var. Para olarak çok bir sıkıntı yok 35K'ya kadar harcayabilirim aklımdan geçenleri tek tek yazıyorum. iPad A16 11.nesil 15k. MatePad 11.5 15k klavye dahil. MatePad Pro 12.2 klavye kalem dahil 32K...
Geri