Arama sonuçları: *

• Users: JESKOOO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. JESKOOO

Yardım Hytale'da suyun görüntüsü bozuldu

Oyunu daha yeni satın aldım ve ilk dünyamı oluşturup oynamaya başladım, etrafta gezinirken bir göl ile karşılaştım ve suyun dokularının bozuk olduğunu gördüm. 3 tane mod indirmiştim ama modlardan kaynak bir sorun değil bence çünkü modları devre dışı bıraksam da görüntü düzelmiyor. Çözüm önerisi...
  2. JESKOOO

Öneri Manyetik switch klavye önerisi

Konu başlıktaki gibi, bütçe 3.5k ve %75 boyutunda klavye bakıyorum. Renk fark etmez ama beyaz olursa daha iyi olur. Kendi bulduğum birkaç klavye şunlar: 1. https://meyergaming.com/attack-shark-r85-he-hall-effect-rapid-trigger-mekanik-klavye-manyetik-switch?Renk=Beyaz 2...
  3. JESKOOO

Pc açılırken "Hoş Geldiniz" ekranında kalıyor

Herkese iyi forumlar. İlk defa bugün başıma geldi, pc açılırken önce scanning and repairing yazısı çıkıyor 10 saniye geri sayımdan sonra normal ekrana geliyo, şifreyi girdikten sonra açılması gerekirken hos geldiniz yazısının olduğu heryer takılı kalıyor. Bazı forumlarda tüm usb bellekleri...
  4. JESKOOO

CS:GO silah kasası nerede satılır

Merhaba iyi forumlar herkese. Resimdeki kasayı haftalık droptan düşürdüm bu gece, ortalama 130 dolar civarına satılıyor ama steamdan satarsam bakiye steam cüzdana eklendiğinden kartıma çekemiyorum. Daha önce hiçbir sitede satış yapmadığımdan tecrübem ve bilgim de yok. Önerebileceğiniz güvenilir...
  5. JESKOOO

Yardım Corsair Nautilus 360 vs Thermalright Frozen Warframe Pro 360

Selamlar, başlıktaki soğutucular arasında kaldım fakat karşılaştırmasını yapan hiçbir video bulamadım o yüzden kendim konu açmaya karar verdim. Epey üzerinden bir karşılaştırma yaptığımda Thermalright daha düşük devirde daha sessiz çalışıyor. Ayrıca hava basıncı daha daha düşük ama düşük olması...
Geri