Arama sonuçları: *

• Users: Tempoxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tempoxx

15-25 arası tablet önerisi(klavyeli-penli)

Hocamlar bu fiyat bandında zaten 3 tablet öne çıkıyor gibi samsung tab s10 fe, xaomi pad 7 falan bir de Ipad 11.nesil a16 falan fişman. Xaomi hariç Ipad ve samsung s10 fe'yi gerçek hayatta da görme şansım oldu. Ipad her ne kadar güzel ve hoş olsa da şu an güncel de kalemle veya diğer...
  2. Tempoxx

10 fast fingers'da beni geçen var mı

Yazın dks'lerinizi
  3. Tempoxx

Özel üniversitede burs kesiliyor mu kesilmiyor mu

Ben diyelim ki özel üniversiteye %100 burslu yerleştim. Daha sonrasında bir kaç dersten kaldım ve alttan alıyorum diyelim. Bu kaldığım dersleri tekrar alabilmek için para mı ödüyorum?
  4. Tempoxx

Okul Sonrası Arkadaşlık Problemleri

Hocamlar okulda gene bir ortam içindesin onun veya küçükken oyunlar falan oynuyorsun dışarda gene bir kaç arkadaşın falan oluyor da ondan sonraki süreçte okul bitince ve yaş ilerleyince arkadaşlıklar nasıl kuruluyor? Yani iş arkadaşlığının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum özellikle beyaz yaka...
  5. Tempoxx

Helal Yoldan Ortalama Üzerinde Gelire Sahip olmak

Evet var mıdır çözümü hocam bölüm bilgisayar mühendisliği ama normal mesleği yaparak orta üst gelire sahip olabilme hayali maalesef kuramıyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum...
  6. Tempoxx

Özgüvenli Yol Bulmak Her Yere Gidebilmek with Toplu Taşıma

Arkadaşlar çok fazla yer gezip göremedim özellikle yaşadığım istanbul şehrinde bile. Bunun sebebi sadece yol bilgimin navigasyona bağlı olması ve yollar üzerinde hakimiyet kuramamam işte şu yol şuraya bağlanır veya bunun için şuraya gitmem lazım tarzı. Evet navigasyon büyük ölçüde işi hallediyor...
  7. Tempoxx

Güzel Film Nasıl Bulunur(Yöntem)

Arkadaşlar selamlar. Şu an çok fazla film kültürüm olmamakla beraber film kültürüm ya çok ünlü filmi merak etmem veya aile ve arkadaşlarımla izlediğim dizi veya film haricinde bir film kültürüm yok. Ancak şu andan itibaren kendimi bu konuda geliştirmek adına güzel filmleri kendim bulmak...
Geri