Arama sonuçları: *

• Users: Smiluq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

PC Açılıyor Ama Hiçbir Uygulamaya Girmiyor

Merhaba arkadaşlar dün bios güncellemesi yapıp chipset driverları güncelledikten sonra sistemi yeniden başlatmamı istedi yeniden başlattıktan sonra ekran geliyor fare hareket ediyor fakat hiçbir uygulama açılmıyor görev yöneticisi vs. hiçbir şey açılmıyor kasadaki güç düğmesinden kapattıktan...
  2. S

Furmark Ekran Kartını Yanlış Gösteriyor

Merhaba arkadaşlar İncehesap'tan 1 ay önce hazır sitem almıştım fakat aldığım günden itibaren dakika başı 1 veya 2 kere anlık takılma meydana geliyor. Adrenalin uygulamasının katman kısmından baktığımda Micro stutter değeri bazen %1 ve %2 oluyor o zaman çok bir şey hissedilmiyor ama bazen %7 %10...
  3. S

Yardım Türk Telekom Hız Sorunu

Arkadaşlar merhaba türk telekom 100 Mbps hızında internet kullanmaktayım fakat hız çok kötü internetten speedtest sitesi gibi sitelerden hız testi yaptığımda gördüğüm max sayı 35 oluyor. Bu hız sorunun arayıp söylediğimde ise her seferinde başka bir şey söylüyorlar 2 gün önce aradığımda modeme...
  4. S

Ekran Kartı Uyumluluk

Arkadaşlar incehesaptan geçen hafta aşşağıdaki sistemi almıştım fakat ekran kartını satmaya karar verip nvdia modeline geçmeye karar verdim. Düşündüğüm modeller 5060 ti 16gb veya 4070. Sizce sistemle uyum açısından bir sorun çıkarır mı. İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB...
  5. S

Ekran Kartı Hafif Yamuk Duruyor

Arkadaşlar ekran kartı sağa doğru biraz eğimli duruyor tam olarak doğru takmış mıyım bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  6. S

AMD Radeon Graphics Kapatılmalı Mı

AMD Radeo Graphics kullanımına AMD’nin adrenalin uygulamasından baktığımda kullanımı genellikle %0 oluyor ama tükettiği watt değeri 25-30 arası değişiyor. Sizce kapatılmalı mı bir işe yarıyor mu veya kapatırsak herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?
  7. S

Windows 11 mi 11 Pro Mu

Arkadaşlar merhaba geçen hafta incehesaptan oyun için sistem almıştım win 11 pro deneme sürü ile gönderceklermiş. Sizce oyun için sıkıntı yapar mı ona göre windows 11 home yükleyin dicem
  8. S

Havit Gamenote KB870L Alınır Mı

Arkadaşlar merhaba 1 1.5k arası klavye arıyorum KB870L gözüme güzel gözüktü fiyatı da iyi 899tl sizce alınır mı...
  9. S

5 6k Hoparlörlü Monitör Önerisi

Merhabalar 5 6k bütçeye hoparlörlü monitör önerisi verebilecek var mı Kendim de baktım biraz şu monitör iyi gibi gözüktü gözüme https://www.gaming.gen.tr/urun/328518/asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
  10. S

Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar vatandan şu sistemi gördüm bunun anakartını yükseltip alınır mı https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4070-a620-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html
  11. S

40 bin TL'ye Sistem Önerisi

Herkese merhaba. İlk defa hazır bir sistem toplamaya karar verdim bütçem 40-45k arası. Vatan'dan şöyle bir sistem buldum AMD R5 7500F - RTX4070 - A620 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu sistemin anakartını ve RAM'ini...
Geri