Arama sonuçları: *

• Users: codzei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. codzei

4k bütçeli Airfryer önerisi

Airfryer önerir misiniz? 4-5K yeterli olur gibime geliyor, sorunsuz bir ürün olursa iyi olur.
  2. codzei

Yardım SHEIN neden bu kadar ucuz, güvenilir mi?

SHEIN'i yeni indirdim, Aliexpress falan kullanıyordum daha önceden sadece. Shein yeni üyeyim diye baya güzel bir kupon verdi 70% indirim yaptı, güvenilir gibi görünüyor ama ürünlerin güvenilirliğini nasıl öğrenirim falan önerileriniz var mı?(Acil indirim sürem bitecek)
  3. codzei

ZOKO kasa alınır mı?

Bir sürü referansları olan ve sahibinden insta gibi yerlerden satış yapan bir yer. Whatsappdan yazdım, 2 güne şubelerine gidip bakacağım 3K ya 7 argb fanlı akvaryum kasa satıyorlar aklım almıyor bu fiyata nasıl olduğunu. Siz ne düşünüyorsunuz?
  4. codzei

Uygun monitör ışığı önerisi

Fazla vermeyi düşünmüyorum Xiaomi'nin falan pahalılar, Temu'dan, Trendyol'dan vs. uyguna var mı öneriniz? Benim bulduğum; https://www.amazon.com.tr/kajilai-Bilgisayar-Monitörü-Monitör-Lambası/dp/B0DB8S1X69
  5. codzei

NB F160 Monitör kolu kablo gizleme aparatı kullanamıyorum

Bu kısmı bir türlü açamadım, kablolar içerisinden geçmiyor. Vidalar da ne kadar başlık denesem de gevşemedi.
  6. codzei

Not için Çizim/Grafik tablet önerisi

PC de not için yazı yazarken, not alıp işlemler yaparken kullanmalık bir tablet alsam yüksek bütçeli almam gerekir? Düşük bütçeler işimi görür mü? Şöyle uyguna bir şey buldum ama; https://www.trendyol.com/xp-pen/g640-8192-basinc-hassasiyetli-grafik-tablet-p-42896096
  7. codzei

Sıfır S21 FE Kamera Sorunu

Merhabalar, 1.5 hafta oldu S21FE alalı sıfır aldım Hepsiburadadan. İlk başlarda kamera gayet iyiydi, her şey net bir şekilde. Fakat son 2 gündür kamera daha az detaylı veya bulanık çekiyormuş gibi, kamera ayarları ile uğraştım ama ondan değildir gibi ne yapabilirim?
  8. codzei

Retro Ayakkabı Önerisi

Çok fazla ayakkabım var ama bir Jordan 1 Travis tarzı retro ayakkabı istiyorum. Fakat travise 90k veremeyeceğimden öneri lazım. Adidas Samba alırdım ama gerçekten fazla ayakkabım olduğundan ve çok giymeyeceğimden uygun bir şey istiyorum. Sevdiğim tarz için aktif giydiğim bazıları; Puma Scuderia...
  9. codzei

S21 FE Arka kapak hasarı için garanti

6 gün önce hepsiburada'dan S21 FE aldım ve telefondan memnunum. Telefon bankta otururken cebimden kayıp düştü ve ekran üstüne düşmesine rağmen arka kapağında göçük ve boya çıkmaları oldu, ne yapabilirim? Bu kadar yeni olduğu için rahatsız ediyor, garantiye gönderilmez gibi kullanıcı hatası denir...
Geri