Arama sonuçları: *

• Users: rhennuss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Valorant hangi skin daha mantıklı

valorantta champions 25 vandal bekliyordum ama marketime Gaia vandal geldi ilk vandal skinim olacak sice hangisini almam daha mantıklı
  2. R

Max 2k ya an mantıklı gaming mouse

2k Max bütçem çıkıyor sizce 0 en mantıklı mouse hangisi neredeyse hep oyun için kullancağım
  3. R

1-1,5k fiyata en performanslı kulaklık önerisi

1-1,5 k fiyat en mantıklı ve en iyi kulaklık tercihi ne olur yardım edersweniz servinirim
  4. R

F1 filmi Apple TV de gözükmüyor

apple tvde f1 filmini izlemek için tıkladığımda böyle bir öge bulunmuyor yazıyor bu neden oluyor yardım ederseniz sevinirim
  5. R

Geforce now etk izni ne

bugün telefonuma izin bilgi diye bir mesaj geldi burada iptal etmek için tek izin iptal falan diyordu bu nedir ne yapmam lazım lütfen yardım eder mşisinşz
  6. R

Fiyat Kulaklık önerisi

merhabalar hayırlı akşamlarınız olsun öncelikle ben kulaklıktan çok anlayan biri değilim ama bir kulaklık almam lazım ve online oyunlarda kullanacağım bunun için maksimim 1000-2000 arası bütçe çıkartabilirim 1000 tleye yakın olursa çok iyi olur varsa eğerki bildiğiniz kulaklık yardım edebilir...
  7. R

En fiyat performans mouse

merhabalar online oyunları çok oynuyorum ve elimde msi gm 8 clurch modeli var ve bunu değiştirmek istiyorum maksimum 2 bin tlyekadar bütçe çıkartabilirim sizce elimdeki mouse u değiştireyimmi yoksa değiştirmeyeyimmi eğerki değiştir derseniz bana mouse önerebilir misiniz
  8. R

En uyguna steam key nerden alabilirim

kendi steamdeki oyunlardan sıkılıdım ama malum ekonomiden dolayı oyunlar çok pahalı steamde bunun için steam key bakıyorum en uyguna nerden bulanilirm ya da steam hesabı almak güvenilir mi
  9. R

Hazı sistem önerebilir misiniz

yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama fiyat sıkalalarından çok haberim yok olan biri bana mksimim 25-26 bin tl ye beni baya bir götürecek bir bilgisayar önerebilir misiniz
Geri