arkadaşalr ssd almam lazım sistem için hangisi uygundur oyunlar için anakart COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart
arkadaşlar bugün bilgisayarın içini temizliyim dedim ekran katını temizledim yalnız anakrtın üstünde vidayla takılı olan adını bilmiyorum çok tozlanmış onu nasıl temizlerim acaba yardımcı olabilicek varmıdır
selamın aleyküm sevgili dostlarım ben forza horizon 5 aldım oyuncu storeden microsoft hesabı verdi ve bütün oyunlar var ben şimdi bu oyunları oynayabiliyormuyum örneğin assasin creed mirage
arkadaşlar ben kendime yedek hesap açtım fakat bölgeyi japonya yaptım orada daha çok ödüller veriliyormuş bide myclup parası çok veriliyormuş siz ne dersiniz oynamalımıyım açtığım yedek hesapla oynayan varmı aranızda
sevgili arkadaşlar oyuncustoreden aldığım ve oynamadığım oyunlar var isterseniz verebilirim yalnız oyunu offline oynuyorsunuz özelden ulaşın isteyen yazsın bana Olan Oyunlar - Forza Horizon 5 - 4...
arkadaşlar ben telefon almak istiyorum babamın faturasının üstüne dün gittim turk telekoma sordum alabiliyoruz ama 20binlik telefon 30bine geliyor yani her ay 1500 ödemem gerekiyor siz almak mantıklımıdır
arkadaşalr yeni bir ssd almam lazım oyunlarda yetersiz kalıyor sizce hangisini almalıyım 1 tb ssd lerin hepsi aynı boymudur acaba benimki küçük gibi anakartım COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu)