Arama sonuçları: *

1. quiksilver_

1TB M.2 SSD almam lazım öneri

arkadaşalr ssd almam lazım sistem için hangisi uygundur oyunlar için anakart COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart
  2. quiksilver_

Ofis koltuğu önerisi acil

arkadaşlar bilgisayardada kullanacağım ofis koltuğu lazım bütçem 1200 - 1300
  3. quiksilver_

Araba baskılı mousepad nerden bulabilirim

sevgili arkadaşalr bana araba baskılı mouseped lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. quiksilver_

Forza horizon 4 yardım

arkadaşlar forza horizon 4 hata alıyorum bunu nasıl çözebilirim ltfen yardım edin ekran kartım rtx 3050 6gb
  5. quiksilver_

Ofis koltuğu önerisi bütçe 1000 - 1200tl

dostlarım bana ofis koltuğu önerir misiniz? 1000tl 1200tl
  6. quiksilver_

Mbr mi gbt mi seçilmeli ?

arkadaşalr windows 11 25h2 yazdırıcamda hangisini seçmem gerek mbr mi gbt mi
  7. quiksilver_

Assassin's Creed Shadows alınır mı??

dostlarım almayı düşünüyorum ama ne dersiniz alınır mı? oynayan varmı aranızda
  8. quiksilver_

Sizce bu monitör nasıldır?

sizce bu monitör nasıldır alınır mı? acaba https://www.teknosa.com/aryond-a27-v2-27-180hz-qhd-1-ms-hdr10-300-nit-gsync-freesync-curved-pivot-va-oyuncu-monitoru-p-788401313
  9. quiksilver_

Çözüldü✓ Hazır sistem temizleme hakkında

arkadaşlar bugün bilgisayarın içini temizliyim dedim ekran katını temizledim yalnız anakrtın üstünde vidayla takılı olan adını bilmiyorum çok tozlanmış onu nasıl temizlerim acaba yardımcı olabilicek varmıdır
  10. quiksilver_

Bu bilgisayarı kaça satabilirim

arkadaşlar bende eski bi tane bilgisayar var kullanmıyorum sizce kaça satabilirim özellikler - i5 3470 3.20ghz ekran kartı - gtx 1050 2gb - 8gb ram
  11. quiksilver_

Xbox game pas hakkında

selamın aleyküm sevgili dostlarım ben forza horizon 5 aldım oyuncu storeden microsoft hesabı verdi ve bütün oyunlar var ben şimdi bu oyunları oynayabiliyormuyum örneğin assasin creed mirage
  12. quiksilver_

Efootbal 2026 hakkında

arkadaşlar ben kendime yedek hesap açtım fakat bölgeyi japonya yaptım orada daha çok ödüller veriliyormuş bide myclup parası çok veriliyormuş siz ne dersiniz oynamalımıyım açtığım yedek hesapla oynayan varmı aranızda
  13. quiksilver_

UFL futbol oyunu ne zaman çıkıcak pc

arkdaşlar ufl yeni futbol oyunu ne zaman pcye çıkıcak bilen varmı acaba
  14. quiksilver_

Farcry Primal 75tl alınır mı?

arkadaşlar farcry primal 75tl watch dogs 2 130tl indirimde xbox magazasında
  15. quiksilver_

250 - 300tl kulakiçi kulaklık silikonlu öneri

arkadaşlar sadece müzik dinlemek için kulakiçi kulaklık almak istiyorum ne alabilirim kablosuz telefon için
  16. quiksilver_

Durumu olmayan arkadaşlara oyun hesabı veriyorum

sevgili arkadaşlar oyuncustoreden aldığım ve oynamadığım oyunlar var isterseniz verebilirim yalnız oyunu offline oynuyorsunuz özelden ulaşın isteyen yazsın bana Olan Oyunlar - Forza Horizon 5 - 4...
  17. quiksilver_

Fatura üstüne telefon almak mantıklımıdır

arkadaşlar ben telefon almak istiyorum babamın faturasının üstüne dün gittim turk telekoma sordum alabiliyoruz ama 20binlik telefon 30bine geliyor yani her ay 1500 ödemem gerekiyor siz almak mantıklımıdır
  18. quiksilver_

Windows 11 25h2 çıktımı ?

dostlar bana günceleme gelmedi ama windows 1125h2 çıktımı acaba
  19. quiksilver_

Yeni ssd almam lazım 1tb

arkadaşalr yeni bir ssd almam lazım oyunlarda yetersiz kalıyor sizce hangisini almalıyım 1 tb ssd lerin hepsi aynı boymudur acaba benimki küçük gibi anakartım COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu)
  20. quiksilver_

2 klavye arasında kaldım

sizce hangisini alıyım 1.cisi bu...
Geri