Arama sonuçları: *

• Users: ercanz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ercanz

Mavi Ekran Bilgisayarımı saniyelik takılma ve seste kayma yaşıyor yardımcı olur musunuz

Merhaba dostlar bilgisayarımı 12 Temmuz 2025'te aldım normalde bu tarz takılmaya hiç aldırış etmiyordum fakat bu gün oyunumun ortasında oldu sinirden çatladım ve yardım lazım - Sistem Özelliklerim: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci Biostar B650MT DDR5 6000MHz AM5 mATX...
  2. ercanz

Öneri Monitörümü nasıl zevkle parçalayabilirim?

Ailemle yaşıyorum babam bilgisayarı kapat dedi kapattım sinirlendi monitörü yere attı ben kaldırdım masaya koydum 1 ay boyunca dokunmadım fakat bu gün işim çıktı monitörü çalıştırdım fırlatmadan sonra bu duruma gelmiş üstelik fotoğrafı çektikten sonra ekran tamamen gitti bu yüzden boş yere tamir...
  3. ercanz

3-5 inch monitör fiyatları neden bu kadar pahalı?

Arkadaşlar konu başlığında da dediğim gibi 3-5 inch monitör almak istiyorum fakat neden 24 inch monitörlerle aynı fiyattalar aklım almıyor bilgisi olan birinin beni aydınlatmasını rica ediyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.
  4. ercanz

Çözüldü✓ Bu sistem 1080p monitör ile cs2de dar boğaz yapar mı

https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ bu sistemi aldım 2k almayı öneriyorlar fakat 2klar 27" bana büyük geliyor 1080p 24" 200hz 1ms gtg monitör almayı düşünüyorum ama cs2de dar boğaz yapar mı yapmaz mı bilmiyorum dar boğaz siteleri de hiç güvenilir durmuyor lütfen yardımcı olun
  5. ercanz

Öneri Monitör önerir misiniz? bir az acil

merhabalar dün Gravix 5A sistemini satın aldım ve evde ki monitörüm 15 yıllık casperin bi monitörü hdmi girişi bile bulunmuyor monitör için çok para harcamak istemediğimden 4.5 bin tl gibi bi fiyata çıkarım diye düşünüyorum eğer f/p bir monitör olursa 5kya zorlamaya çalışırım ama o kadar para...
Geri