Arama sonuçları: *

1. F

Ders kaydı yapıp derslere gitmeme

Merhaba,2024 yılında yatay geçişle bir lisans programına kayıt oldum ve ders kaydı yaptım iki dönem başında da ancak derslerin hiçbirisine katılmadım.Bu yılda aynı şeyi yapabilir miyim? Okuldan atılır mıyım ya da pasif öğrenci durumuna düşer miyim?
  2. F

İş imkanı en yüksek olan seçenek

Merhaba, sizce bunların arasından iş imkanı en yüksek olan hangisi? 1-Ankara/İstanbul Hukuk 2-Odtü/Galatasaray uluslararası ilişkiler 3-Türk-Alman/Yıldız Teknik/Yeditepe İşletme ya da iktisat 4-Yeditepe/Marmara Yönetim Bilişim Sistemleri
  3. F

YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Arkadaşlar, normalde üniversitede sayısal bir bölüm okurken burada bir gelecek görmediğim için tekrardan sınava hazırlandım bu sefer eşit ağırlıktan tabii ki 1818.oldum ancak yine de tatmin etmedi. Ankara hukuk Yeditepe YBS,Ytü iktisat arasında kaldım. Ancak Yeditepe'de ve Ytü’de 1 sene hazırlık...
  4. F

KİTAPÇIĞI VE OPTİĞİ MASADA BIRAKMA YKS

Merhaba,sınav açıklanmasına az bir süre kala bir şey aklıma takıldı.Ayt sınav bitiminde kitapçığımı ve optiğimi masamda bırakıp çıktım.Gözetmen öğretmen almıştır değil mi ? Tekrardan sayım yapılıyor mu sınav sonrasında? Masasında bırakın çıkan var mı benim gibi?
  5. F

YKS EKSİK KİTAPÇIK GEÇERSİZ SINAV

Merhaba, Ayt sınav öncesinde kitapçıkları kontrol ederken maalesef o an dalgınlığıma geldi ve doğru düzgün kontrol edemedim.Sayfa numaralarına bakmadım ve hızlıca kitapçığı açıp kapattım.Elbette benim hatam.Sizce hatalı basımdan dolayı bana eksik sayfalı ya da yanlış kitapçık gelme olasılığı...
Geri